Zero 7th#283
Ja, még annyi, hogy nem tudom, mi a legújabb cucc, ami viszi tovább a világot, amiből erre vonatkozóan következtetéseket lehetne levonni. White Dwarfot szerintem nem követi közülünk senki, és lehet, hogy az a meghatározó. Franc tudja, én még egyetlen WD-t sem láttam, és állítólag már tíz+ éve nem is folyik nagyon bele a fluffba, csak egységkatalógus az egész.
A Horus Heresy egészen friss, és ott az Alfa légiós könyvben volt egy jóslat. Egyik kimenetele szerint Horus győz, legyakja a Császárt, átveszi a helyét, majd záros határidőn belül emová válik, de nem a saját ereit vágja fel, hanem kiirtja az emberiséget úgy ahogy van.
A másik lehetőség az, hogy Horus benyalja, az Imperium meg szépen, lassan elrohad, és végül az egész emberiség anarchiába süllyed, és a Káosz győz.
Azt viszont már tudjuk, hogy nem Horus győzött.
Ne persze ennek a jóslatnak a pontossága meg megkérdőjelezhető. Na meg eldák mondták. Meg ez ugye In Universe információ, lehet, hogy semmi köze nincs ahhoz, hogy mit akarnak a világgal kezdeni. Valószínűleg semmit, only war, azt' jónapot.
Én már azon is csodálkoztam, hogy egyáltalán telik az idő. Simán befagyhatott volna az idő 40.000ben, aztán lehet azt mondani, hogy minden időben párhuzamosan történik, csak helyileg máshol...
Szal szerintem leginkább az a helyzet, hogy túlgondolkodjuk ezt a témát. Szerintem Games Workshopék sem döntötték el, mi lesz a "történelemmel", meg messze nem veszik ennyire komolyan.