ntGRfNd.jpg
  • Zero 7th
    Hm. Gyanús, hogy akkor ez változni fog. Már ha mondjuk a HH sorozatot lehet az "új irány"nak tekinteni. Legalábbis az tuti, hogy a TSről szóló könyvben egyetlen darab termi páncél sem szerepel, még Magnusnak és a főembereinek sincs. Viszont a flesh change elég erőteljesen szerepel, végig azon retteg magában Ahriman, meg hüppög, hogy a legjobb barátja is.

Aztán ott van még az is, hogy az első század szokott kapni termi páncélokat, de a TS légió -a HH szerint- nem hagyományos módon van századokra bontva, hanem mágiaiskolák szerint.

Ha ehhez hozzávesszük, hogy jelenlegi felállásban csak elég kiherélt sereget lehet építeni, meg hogy az új kódexben lesz TS seregösszeállítás... Szóval gyanús, na.

Na mindegy, majd lesz valahogy, meglátjuk.

Ja, köszi a FOC felvilágosítást, így már értem. Szal _ha idézett_, akkor nem számít a FOC-ba. Viszont le lehet hozni a játék elejétől is, de akkor Troopnak számít. Viszont ha troopnak hozom, akkor csak egy lehet az első körben(plusz az idézettek), kivéve a Word Bearereknek, mert nekik kettő.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    No FOC. Chaos Lesser Deamons do not count towards the Force Organization Chart, but can be treated as a TROOP choice.
    The Word Bearers legion rely heavily on Daemons, to represent this, they can deploy up to 2 Daemon Groups at the start of the game without summoning them.

Ezt a verziót nézegetem, mert az "igazi" kódexben nyolcvan helyen van szétszórva egy egységről ugyanez az infó...

Az ötszáz pontos témát meg egy szintén a játékkal épp csak ismerkedő haver mondta, én meg elhittem neki komolyabb utánajárás nélkül. De ezek szerint hülyeséget beszélt...