• Skynet85
    Hát apa nemtudom téged ütötteke már le hátrúról pusztán funból, vagy mentél-e már ki a folyóhoz fürdeni bicikilivel, és ha épp nem futsz gyorsabban akkor vszeg anélkül jöttél volna vivssza??? Vagy ha épp kertes házban lax akkor törték-e már össze a kis gyümölcs fáidat mert hát nem érte el a amit kell, de erő az volt benne, hogy letörej a gallyat ugyanezt megélted-e a ház előtti fával csak épp vágod közbe a füvet és kapsz egy beszolást, hogy kuss közterület vágjad szépen tovább a füvet és még sorolhatnám naphosszat.

Szóval én nem vagyok rasszista, mert nem oktalanúl gyűlölök egy nép csoportot hanem engedtesék meg nekem, de nagyon is okkal persze tisztelet a kívételnek mert van köztük is, csak ritka mint a fehér c katergóriás.

Rádásúl pl nekem semmi bajom nincs az itt élő vendég munkásokkal, turistákkal egyébb népcsoportokkal és sorolhatnám, ugyanis az valóban butaság ha egy emberből a gyülöletet pusztán a tudat hogy ő nem hozzán tartozik, képes kiváltani. Nekem ehhez tetekre van szükségem és kapom őket rendesen!!!!