Star Ocean: The Last Hope
-
Caine #144 Nos, EQ szája elkenve.
Iszonyatosan durva ez a csata.
Két caster+két tank felállásban mentem (a végére) és majdnem ott hagytam a fogam.
Nem elég hogy a 99.999 HP karaktereket 1 perc alatt leveri, de szívja a manát is és így elég nehéz durva skilleket/varázslatokat használni, de ráadásul ha bepipul, akkor elkezd területre sebezni. Ez ugyan olyan durva mint a sima támadás, csak mindenkire hat.
Hagytam a harcosokat, had agyagyugyálják és Saraval voltam, gyógyítottam, feltámasztottam és igyekeztem a csatatér átellenes oldalán elhelyezkedni. Viszonylag sikeresen :)
Amikor már magyon szar volt a helyzet (mire feltámasztottam az egyik harcost, addig leverte a másik kettőt), akkor hoztam be a második varázslót (Muria) így sikerült életben tartani Arumaot és Maraclet (a két kedvenc harcosom), amíg elvették őkelme kedvét attól, hogy tovább rontsa a levegőt.
Olyan 15 perc volt kb. a csata, de lett néhány ősz hajszálam.
Csak összehasonlítás képpen, pont most vertem le Celeste 3. (6 szárnyas) alakját, a tollai miatt. Csak pakoltam az arcába a dragon roarokat, amíg meg nem feküdt. Semmi komoly kárt nem tudott tenni a csapatbam és 2 perc alatt megvolt. Úgy hogy aki az EQ ellen akar menni, az erre számítson.
Ja igen, mindenki 255. vagy 200. szintű, ATT vagy INT (attól függően, hogy caster vagy tank) mindenkinek 9999, DEF mindenkinek 9999 és az összes többi tulajdonásg 5-6000. Immunis vagyok az összes elemre (20-as rez mindenre) és a veszélyesebb státuszokra (paralízis, csend, pumpkin).
Sok sikert :)
Sok sikert.