• Zocsi
    #22
    Mióta létezik a globális köztudatban terrorizmus?

    Néhány éve, max évtizede. De leginkább 911 óta nyomatják nagyon. Ez is csak egy ürügy, amiért háborúzni érdemes. Sokan álmukban sem gondoltak volna rá, hogy létezik, de ma már a tömegmédiából is ez folyik. Stresszelik, félelemben tartják vele az embereket és ez a tökéletes állapot a piszkos háttérmunkák és hatalmi érdekek elvégzéséhez.
    A rendőrség is csak egy szervezet, mely az adófizetők pénzén van fenntartva, elméletileg azok védelmét biztosítandó. De ma már a fejletlen alkotmánnyal rendelkező fejlettebb országok (pl. Mo.) jogállamban élnek. Mindennek a papírforma szerint kell teljesülnie, ami nagyon sokszor nem fedi a valóságot. Ez értendő Epikurosz #13 bejegyzésére is. Egyszerűen lehet, hogy ott a jobb fegyver, de nem lehet csak úgy lenyomni a beszerzés torkán, hogy minden negyedévben/félévben újítsák a rendőri arzenált, csak hogy up-to-date legyen. Nahmind1, nem akarok nagy offolni itt.

    Irak meg nyilván játszótér. Kiwi vagyok, hogy a távol keleten mikor pukkantanak, mert szvsz kína is szeretne már egy kisebb háborút. :/