• Komolytalan
    #11
    Nem is azzal van itt a probléma, hogy furkósbottal is lehetett már harcolni, hanem azzal, hogy a furkósbotot nem az ellenség készítette neked, hanem saját magadnak kellett levágni.
    Hogy érthetőbb legyek: az USA gazdasága háború nékül totál életképtelen. A fél ország a hadiiparból él. Ezt az ország másik felének termelése nem finanszírozza (gagyit gyártanak drágán, lásd amcsi autók, 30 éves technika), mi hát a megoldás? Gyerünk el háborúzni tökmind1 milyen ürüggyel, a legyőzötteket majd jól megsarcoljuk, kifizettetjük velük az összes rakétát, bombát, kerozint, hamburgert, amire a háborúhoz szükség volt, kamatostól. Ja, meg minden egyes elpusztult amerikai niggerért kérünk még 1 mila dollárt, mert egyrészről hazánkfia elhunyt, kell a kárpótlás, másrészről hál istennek megdöglött még1 büdös nigger, bárcsak lehetne őket kasztrálni (volt erre USA törvény kb 100 éve).
    Szóval egy kib.szott szemforgató, farizeus banda (nem véletlen hogy Izrael a nagy haver), nagyon fasza marketinggel, és még van aki ezt beveszi.