• Epikurosz
    #109
    Nos, én 1993-ban kezdtem el a melót DOS 3.1.-el és Norton Commanderrel. Régi szép idők... Az a monokrom Herkules monitor... Meg egy kis mainframe is, ugyi, IBM bácsin. :-)
    Ahhoz képest csak butultam. Sokat.
    Most Xp és Vista, de kb. 8 éve tervezem, hogy legyen Linuxom is. Volt is egy gépen, de képtelen voltam rávenni, hogy bejelentkezzen az internetre. Amikor a HDD meghibásult, szinte örültem neki, hogy nem kell kínlódni a linuksszal.
    Az MS-nél az a kurvára zavaró, hogy jönnek az új verziók, és a régi progik egy része mehet a kukába. Olyanok, amelyekért fizetni kellett ugyebár, de az új Windows alatt már nem müxik, venni kell újat. Persze a frissítés olcsóbb, szerintük.
    Kb. egy éve megírtam egy fizetős progi fórumán, hogy amennyiben nem készítenek linuxos verziót a progijukból, engem el fognak vezstíeni, mint ügyfelet, mert le meg akarok szabadulni a Windostól. Mert kedvesek az ügyfélszolgálatos fiúk - ha nem éppen az a magyarul alig tudó néni jelentkezik be - de akkor is.

    Hát, nagyot néztem: a "third party" szoftverfejlestő srácok kihozták a linukszos verziójukat, egy év múlva. Én meg még mindig nem vagyok felkészülve, hogy levedeljem a windózt. Belegebbedtem ebbe a cifra rabszolgaságba.
    Na, megyek is, csak elmondtam a történetem.