Bunyók, sztorik minden mennyiségben
  • Line
    #47
    Jaja igy már ok. Megesik hogy az embert rosszkor találják meg.

    Amikor én voltam általános sulis pld. még az ment hogy megérkeztem felsőbe (5-ik osztály) Odajött a legerősebb 7-ikes -mivel mindig kb. egy fejjel magasabb voltam meg jóval nagyobb mindenkinél- és rálépett a lábamra jó erősen és közbe a szemembenézve közölte hogy miért léptem rá a lábára. :D Földhözbasztam hogy csak úgy nyekkent.
    Erre kövi szüntbe wc kézmosás látom tükörbe mögöttem áll ennek a gyereknek a haverja megfordultam hogy ledumáljam a dolgot. Hát úgy tökön térdelt hogy még mai napig megvan a nyoma ultrahangon. Ugye összegörnyedtem azonnal satuba fogta a fejemet ami csak javított azon hogy a tökönrúgástól amugy sem kapzam levegőt. :D Közbe bejött a másik két csávó a mosdóba és közben szarrá vertek.
    Szóval nem kell azt hinni hogy most vannak a kemény idők régen sokkal keményebb volt.. De még tudnék mesélni.
    Például az volt még a nagy bunyó hogy a napközis tanárom aki mellesleg volt kiöregedett boxoló és még 50 körül igen jó erőbe volt 11 évesen ugy felpofozott az ebédlőbe azért mert félrelöktem egy gyereket a mosdótól hogy leégett a fejem szó szerint. kb 15 pofon. de egy kicsit elkanyarodtam csak ez is a fiatalkori megpróbáltatások között volt. :D