Bunyók, sztorik minden mennyiségben
  • Hymtozis
    #129
    Az szép. :D

    Am középsuliban sztem kevesebb a bunyó, mert ott sokkal többen vannak, akik csak szájalnak, meg csak pattognak, persze, aki nagyon pattog lht, h kap.
    Meg igazán aki tud harcolni, verekedni, az akkora megérti (ha épp nem gurul be), h bárhogy ha verekszik, az visszaélés azzal, h tud.

    Am én sosem néztem ki erősebbnek, mint a többiek, most is elég vékonynak számítok (nem szálkás, vékony), és 9.-es koromig még magasak alsó határát se értem el. Azóta megnőttem, de kb csak felfele. Az ütést én is állom, bár kevesett kaptam, mert tanultam verekedni, és elég jól megy... Meg "nagyon jól" mozgok, kézilabdában, kosárlabdában és atlétikában is igen jó vok, de nem vagyok egy szekrény, max állólámpa.

    Középsulis bunyókhoz visszatérve:
    Most pl középsuliban vlt jónéhány eset, h már ott tartottak, h felhúzzák az agyam, viszont mint mondtam, csak egyszer lett bunyó (azóta vele jóba vok, hülyültünk németen, tesin, meg amikor lehetett), kétszer meg meghátráltak.
    De egyik meghátrálás után...:D Röhögtem a kigyúrt, izom, vízilabdáson, h na mivan?

    De lenyugodtam, és én tök jóba vok vele, tisztelettel vagyok felé (vízilabdás) azóta, viszont mint kiderült, ő még utána tette az arcát, meg jópáran magyarázták, h mien szerencsém van.
    Így utólag bánom, h nem verekedtem vele, és ezt nem azért, h neki fájdalmat okozzak, hanem mint páran írták "tisztelet" miatt, mert meghátrál és még engem beszélnek ki. :D

    Bírnám évzárón, v érettségi biz. kiosztása után jönnének, h nah, fogadtunk, h megbír verni :D Pffh, be tudnám magam pörgetni, h a segítségét is szétkapjam, ha úgy alakul, ha meg baj van, egyik kung fu-s barátom nyert pár full kontaktot, ketten lennénk jöhet az egész suli (persze nők és pár ember kivételével). :D

    Huh, most jól beleéltem magam! =D (Am 190 vmennyi cm lehetek és 73 kg körül.)