• B0nFire
    Ezen akár meg se lepődj. Úgy őrzik a "tudást", mint a Szent Grált; avatatlanok kezébe nem kerülhet. Ez ilyen programozói agybaj. A grafikusok mindig kisegítik egymást pl...

Addig cukkoltak az összes ilyen topicban, míg elhatároztam, hogy kipróbálom azt a nagyszerű Ubuntut, és csak szoptam vele 3 napon át, mert még a meghajtóimat sem látta, amin a fáljok vannak. Semmit nem tudott feltelepíteni a remek csomagkezelőjéből, és semmilyen programot nem volt képes elindítani, és úgy egyáltalán semmire sem tudtam használni, míg három nap után "ledobta a láncot" és meghalt! Na, akkor kérdezősködtem Linux-topicban, hogy ilyenkor mi van, erre azt felelték, hogy "Nem neked való; játsszál szépen a Vindózoddal!"

Tehát meglehet, hogy ők semmivel sem tudnak többet mint én, csak jól adják elő magukat. Na, akkor elhatároztam, hogy én is ezentúl ugyanígy fogom leoltani a "mindentudó" Linux-huszárokat. Semmit se tudnak, csak pofázni, meg oltani a jónépet. Minden áldott Windows topicba beleböfögnek, hogy hangsúlyozzák a felsőbbrendűségüket. Sok !