• B0nFire
    Ha már itt tartunk, állandóan olvasom a siránkozást, hogy minek egy OS-be Movie Maker; WMPlayer, sötöbö. Na, én kiegészíteném néhány alkalmazással, amelyek ugye teljesen fölöslegesek.

Egyáltalán az összes játék, a szolitertől kezdve a flipperen át az aknakeresőig. Nekem nemkő, tehát vegyék ki az OS-ből.

Aztán nem kell még:
    - Windows Intéző
    - hangerőszabályzó
    - jegyzettömb*
    - rendszerleíró adatbázis szerkesztő*
    - számológép*
    - lemezkarbantartó*
    - vezérlőpult*
    - lemeztöredezettség mentesítő*
    - karaktertábla
    - Windows Messenger*
    - biztonsági másolat
    - rendszer visszaállító

A * jellel jelölt alkalmazásokat a kutya sem használja, ugye? Nos, ha nem férünk el a múviméker és a médiapléjertől, akkor bizony ezeket az alkalmazásokat is mind ki köll irtani, mert hát miféle dolog az, hogy notepad-del szerkesztünk txt fájlokat, amikor Office-szal is lehet. A WordPad-et is ki tudja váltani az Office.

MSN minek? Annyi hirtelen-messzindzsör van, hogy nem is értem, mér' használják annyian ezt a szart.

Defrag minek? Veszünk új vinyót, ha már nagyon kócos... Különben is, 200 Gigás meghajtót rajtam kívül nem defragozik senki.

Kontrol Panel sem kell; mindent el lehet végezni parancssorból is, tehát tulajdonképpen azonkívül nem is kéne más az OS alap telepítésébe; majd akinek igen, az majd vesz külön pénzért magának mindenféle ócó programot ezekre a dolgokra.

De jó is vót az a DOS!