Brink - FPS a Bethesda Softworks közreműködésében
-
Nekem elő van rendelve, de még vissza tudnám mondani úgyhogy demó helyett játszottam kicsit a warezzal. Engem is a multi érdekel úgyhogy különösebben az amúgy sem zavar, hogy nincs SP. Attól viszont kicsit megijedtem, hogy sokan panaszkodnak arra, hogy rosszul fut különösen mert némiképp avulgat elfelé a konfigom... :) Nekem pár challenge, campaign küldetés után semmi bajom nincs vele. Gyönyörűen fut, játékmenet olyan amilyenre számítottam, hangok nagyszerűek, S.M.A.R.T nagyon feldobja és egyedivé teszi, küldetések jól el vannak találva illetve egy pályán belül is többször váltani kell alkalmazkodni. Bugot, lassulást, én egy pillanatra sem tapasztaltam. Szóval eszemben sincs visszamondani. Engem a "demó" meggyőzött!
Egyébként érdekes látni, hogy mekkora öngólt lehet lőni ezzel az elcsúsztatott megjelenési dátummal! Vajon az első negatív kritikák, fórumokon panaszkodó játékosok, SP hiánya most már egyértelművé válása, warez azonnali megjelenése miatt mennyi előrendelőt/vásárlót vesztett a kiadó? Ha mindenhol egyszerre jelenik meg akkor a sok "lelkes" mindenhol jól megveszi. Így meg biztos vagyok benne, hogy sokan visszaléptek. Nem értem én ezt az össze-vissza megjelenős taktikát...