• Skynet85
    #36
    Monopol helyzet, ide vagy oda(azért tenni is kelett vmit, hogy monpol helyzetbe legyen), M$ egy egy nagyobb pofon, és baki(win 95, milenium, sp korszak előtti xp,vista) után le tud tenni olyat az asztalra amit milliók használnak megelégedve és amíg nem lesz mindeki, geek addig bizony az os nem azt jelenti, hogy nah mek haza kernelt fordítani, meg bash shell scripet írni, mert ez nem megy az nem megy.

    Egy átlag user nem ,,boxolni" akar az os-el hanem arról megfeledkezve használi az os állatal managelt(szép magyarosan) errőforrásokat.

    A végére egy kis ON barántőm édesapja anyira használja a gépet, hogy közösségi micsodázik és alkatrészt rendel, nem sok, de ez a mindenapos teendői közé tartozik,nehezen képzelem el ahogy éppen lint konfigol és lásd win 7 egy clik a setup és megy minden és minde ott van kéznél amit egy mezei user használ..

    Lehet pattogni hogy a linux is ilyen magadat meg tudod gyözni, engem nem, használtam eleget jó, mert jó, de nem egy átlag usernek, vagy csak akkor ha van mellés support is!