Több böngészőt akar látni a Windowsban az EU

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez már tényleg beteg...azt hogy szedjék ki az IE-t az oké, de hogy más progiját belerakják...OMG...<#falbav>
KillerBee
Olvasd már el a hírt még egyszer, alaposabban, aztán gondolkodj. El tudod képzelni, hogy a MS egy bétaverziójú böngészõhöz igazítja hozzá a saját oprendszerének RC változatát? Ha valóban szándékosságot feltételezel, akkor a Firefox stabil verziója miért fut gyorsabban?

http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)

Skynet85
Ez már tényleg egy vicc, akkor legyenek kedvesek Googlet arra kötelezni, hogy a google.com-on ajánja fel a yahoo és ms searchöt gmail meg kapásból olyan opcióval induljon, hogy estelg nem-e akarsz egy hotmailes fiokot.

Az összes többi multi is lop, csal, hazudik lásd Google(van velük tapasztalatom), és társai és megusszák egy rosszszó nélkül.

A másik, elkezdek egy projektet, és nehogy már az eu modja meg nekem mi a jó és mi a nem, kedves eu biztos feleségének se szol be senki, hogy hogy csinálja vacsorát ill milyen terítéket használjon!

Értem én hogy M$ él az elõnyével, de a kapitalizmus errõl szól, ha meg nem tetszik rókucinak és operának(ezt használom) stb... lehet írni saját os-t a saját böngészõhöz...

n3whous3
egy shift+del-el én is letiltottam xp alatt az ie7-et és mûködik is 😄

púúúúú

most nem azér, de simán kitiltottam az IE-t a win7 rc-bõl.. még véletlenül se tudnám elõhozni! szóval sztem igazán befejezhetnék a csesztetést
Sanyix
Ezt ne az eutól hanem az m$-tõl kérdezd, mert az õ fantasztikus os telepítõjükben nem lehet választani hogy mi telepítsem. Ugyanezt amit írsz kérdezhetném, a wmp-vel, múvimékerrel, meg a tradicionális kínai nyelvtámogatással kapcsolatban...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Hegi90
*kopipeszt*

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Lost Lont
Bah, sokat szemétkedett a Microsoft - pl. konkrétan nem csak az OpenGL-lel csalt, de a w3c-vel szemben is, ami kimondottan böngészõközeli probléma - de ebben a versenyben nekik szurkolok. Semmi köze nincs az idióta EU-nak ahhoz, hogy mit tesznek bele.

Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.

n3whous3
Te is rohadt értelmes vagy am. Használj linuxot, ha utálod õket. Btw egy béta változatban leledzõ fostenger böngészõ miért ne legyen esetleg valamiért rosszabb egy kicsit most egy OS-en? Majd javítanak, lehet valami ütközés van erõforrás kihasználásban.

púúúúú

n3whous3
FASZOM IDIÓTA EU, MAJD FELRAKOK BÖNGÉSZÕT, HA AKAROK, MI A KURVA ANYJÁÉRT KELL NEKEM TELEFOSNI A GÉPET MINDENNEL, MIKOR ELÉG LESZ AZ, AMIKET SZOKTAM HASZNÁLNI?

púúúúú

Használj linukszot, a flammelést meg be kéne fejezni.

Lefordítom magyarra a f..szkalap EU hülyeségét, ha valaki nem értené: Van a MS, gyártanak többek között oprendszereket. Van a konkurrencia, aki gyárt böngészõket az adott oprendszerhez. De, majd pont az EU fogja megmondani, hogy a MS a SAJÁT oprendszerébe milyen böngészõt tesz bele... Semmi távolabb ne álljon tõlem, mint hogy védjem a MS-t, de azért ez nagyon durván sötét idiotizmus az EUtól. (Mókusörs)
MS monopól helyzetben van. A jogászaik nagyon jók. Tehát ha máshol nem tudják megfogni, nem képesek együttmûködni, akkor így szopatja az EU. Ha jó ügyvédeik vannak, akkor nehéz kikezdeni a céget. Más úton szívatják meg. Directx-nél pl megígérték hogy beleveszik az openGL-t, aztán mikor elterjedt, szépen kihagyták belõle. Nem kell õket félteni. Ha régebben elérték hogy ez legyen a "legjobb" ügyeskedéssel, akkor most szopjanak csak😄

"Az álláspont keményedését jelzi, hogy az Intelt nemrég 1 milliárd eurós bírsággal sújtották, a Microsoft tehát úgy érezheti, hogy az európai fél ezúttal nincs vicces, elnézõ kedvében." Fáj nekik ha van egy erõs felügyelet mert az USA úgysem piszkálja nekik így jó.
Elmegy az m$ a francba! <#ejnye1>

Direkt lassabban futtatja a többi böngészõt ez a trékupac winfos!

http://althir.org

Mi a f*sz közük van hogy milyen böngészõt rak az MS a saját operációs rendszerébe??? Ki -a ge*i- az az EU??? Menjenek el dógozni !! Vagy legalábbis írjanak egy saját operációs rendszert és abba ugassanak bele ! Rohadt mocskos f*szrázogazó naplopó cionista férgek ! Azt hiszik hogy finganak egyet és majd rögtön minden úgy fog történni ahogy õk akarják ! <#violent>
Blasta
Sõt, mitõl jobb ez a szitu annál, mitha mondjuk a Nintendót köteleznék, hogy a PS3-hoz és az XBOX360-hoz is adja oda a mozgásérzékelõs kontrollert, merthát milyenmár, hogy a szegény játékosok CSAK A NINTENDÓ termékével tudnak olyan faszákat játszani, a többi gépen csak szenvednek a nyomogatós kontrollerekkel...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

I.C.ram
Erdekes a MACOS-ben is csak Safari van. Oket miert nem basztatjak?
Blasta
Ott a pont.

Hagyják.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Ez már idiotizmus.

Miért is kéne egy konkurensét mbelevennie a saját szoftverébe? Ez abszurdum!
Úgyis aki akarja egy perc alatt felteszi a Mozzila-t, vagy más böngészõt.

Ez ilyen tök felesleges hülyeség annak ellenére, hogy az M$ sem egy szent, sõt...
Blasta
Komolyan mondom, már én érzem magam kellemetlenül az ilyen hírek kapcsán. Ez a boszorkányüldözés már nevetséges.

Még a MS érezze magát szarul és fizessen, mitöbb most már a saját termékébe integráljon be konkurens termékeket AZÉRT mert anno a többi cég nem tudott érvényesülni. Szegény konkurencia, ó jajjj. Akinek fontos volt mivel böngészik, az úgyis lecserélte a böngészõjét szépen. Akinek nem, annak meg édesmindegy mivel éri el a freemail-ét.

Hát bocsánat, de ha a világ 80%-a egyfajta oprendszert használ és abba kismillió programot integrál a gyártó (hiszen ez a feladata) akkor miért az a gond, hogy pont az internet böngészésére a windows beépített böngészõjét kezdték el használni az emberek????
Amellett még számos egyéb windows alkalmazást is használnak ám! Pl. az outlook expresst levelezésre, a windows paint-et egyszerû rajzhoz, számológépet, notepad sõt WORDpad-et szöveget szerkeszteni, távoli asztal kapcsolatot, stb. Ezek miért nem fájnak a tisztelt bizottságnak????

Méghogy konkurens programot a windows-ba, peeeeerszeeee. Esetleg pénzt ne kezdjen osztogatni az MS minden utcasarkon, mert nekik sikerült a szar oprendszerüket világszinten népszerûsíteni????

Nem kedvelem az MS-t, de ez már boszorkányüldözésre hajaz, amit mûvelnek velük.

Idióták.

Úton vagyunk a korporatív állam felé, csak valahogy most a munkásokat kihadják belöle. <#shakehead>

Ezeknek tudat hasadásuk van, vagy mi? Múltkor úgy mondva már elégedettek voltak, erre most meg ez? Hát NC és itt most nem Norton Commanderre gondolok. <#vigyor>

Sosem voltam nagy MS fan,de 1 céget arra kényszeriteni(még ha csak felmerült is a dolog és nem 100%),hogy beépitsen a termékébe konkurens termékeket,eléggé "vicces" vagy inkább szomorú?:S Mert ha le lenne tiltva más böngészõ használata...hát oksa,akkor igenis kapják el a tökeit..de igy..
Ubuntu ha jól emlékszem FF-al jön,akkor most oda meg az IE lesz beépitve?
← ElőzőOldal 3 / 3