• Nagylaci
    Rendben van, igazad van. :) Azért azt lássuk be, hogy nem meglepő, hogy minden hozzászólásom ugyanarról szól amikor egy konkrét dologban próbáltam megvédeni az igazamat. Lássuk be, hogy ha hirtelen átváltok az örvös bálnák nemi életére azért az is elég meglepő lett volna. :D
    Ami miatt picit felhúztam magam az, hogy még most visszaolvasva sem találom, hogy miért kellett ilyen kategorikusan szembehelyezkedni az álláspontommal. Melyik hozzászólásomban írtam égbekiáltó hülyeséget, vagy voltam sértő?! Mert ha ilyen hibákat nem követtem le, és szerintem nem, akkor azt hiszem elvárhatom az arroganciától és személyeskedéstől mentes vita esélyét. Én belátom lehet, hogy nektek van igazatok, de nem szeretem még egy internetes fórumban sem ha lekezelnek... Úgyhogy részemről:

1.TAPASZTALATAIM alapján kompetitív meccseken sokszor nem játsszák le a meccset a korai Tank esetén mert a nagy többség utálja ezt a jelenséget és villámgyorsan lehet ekkor még restartolni.

2.Én meg mivel érdekes volt a meccsetek és volt véleményem róla (!) gondoltam megjegyzem, hogy esetleg élni lehetett volna ezzel a lehetőséggel.

Úgy érzem ezzel a véleménnyel nem mondok butaságot és nem sértek meg senkit. Éppen, hogy tetszett a meccs és el akartam mondani a véleményemet róla. Egy fórum nem erről szól?!