• gabeone
    Andree értem én miről beszélsz: ne foglalkozzunk a hülyékkel. Ez a legkézenfekvőbb dolog, nem lesz belőle vita, nem kell neked energiát belefektetned az esetbe és te sem kerülsz előtérbe, így ezáltal nem lehet szekálnak majd téged is akár. Te egy nagyon humánus ember vagy, amilyen hozzáállású emberekre is szükség van, de a te hozzáállásod nem old meg egy adott problémát. Vannak emberek, akik radikálisok és jobbat kívánnak a környezetüknek. Hogy te is értsd miről beszélünk: a hülyéket meg kell nevelni, ők rászorulnak, talán nem tudnak róla hiszen otthon sem nevelték meg őket rendesen. Talán a radikálisnak tűnő dolgok hatására ezek az emberek a jövőben megváltoznak. Ha az anyázást ráhagyod, legközelebb majd többet enged meg magának.. A rosszat csírájában kell elfojtani.

Ezt írtad: "Adott egy illető akit életemben nem láttam, valószínűleg a nicknevén kívül mást nem is tudok róla, és akkor elkezdi szidni az anyámat vagy engem. Ennek kellene érdekelnie?" Szerkesszük át kicsit a mondatot és legyen ez belőle: "Adott egy illető akit ezelőtt még életemben nem láttam, valószínűleg soha nem is fogom, és akkor elkezdi szidni az anyámat vagy engem. Ennek kellene érdekelnie?" Na az az nyomi ember, aki az interneten a nick neve mögül bátor anyázni, az tegye meg az utcán is! Hiszen az interneten semmivel sincs több joga szidni más embernek a családtagját, mint személyesen, ellenben töketlen módon monitor mögött meg merészeli tenni. Én is lezárom a magam részéről a off témát, Brigi asszonyságnak meg is ígértem, hogy nem írok több tapasztalt esetleges esetet a jövőben. Tényleg menthetetlen a helyzet, ahogy ő írta. Kár fáradozni.