• gabeone
    Legközelebb, ha lesz hasonlóan szélsőséges anyázás, a kis surmók miatt nem én fogom megírni, hogy ne tudjanak írni a "mindig rizzohoz kötődnek az ilyen esetek" megjegyzéshez hasonlóakat. Addig találjatok ki valamit értelmetlen furkálódást, lesz rá időtök. A mostani esetnek részese voltam egyébként is, Davic kb. minden embernek anyázott a csaptban. Igen, ha TE ott lettél volna, akkor neked is anyázott volna válogatés nélkül. Minden embert ismert a csapatban a saját Friend list-ája által, veled, aki éppen engem furkálsz biztosan nem tett volna kivételt. Állítólag a rush miatt anyázott, de ha a dead air 4. pályán, miután beindítjuk az autót és visszaszaladunk egy biztonságos kis szobába/wc-be, akkor mi változott volna: mondom: kb 3-5 perccel később jutunk be a safe room-ba és ezen a helyen még egy tapasztalt csapat sem okozott volna számottevő sebzést, pláne nem a csapata, ahol kezdők vannak. Ezen felül megkockáztattuk a tankot és nem húztuk az időt. Ezért Davicnak inkább köszönetet kellett volna mondani, nem anyáznia. Milyen szarházi egy viselkedés ez? Na én az ilyen embert nem bírom!