gabeone#2947
Lássuk a nyilvánvalót: Igen, nem a topicba való a téma. Igen, nem tartozik másra. Igen, számomra is kellemetlen. Igen, bizonyos tekintetben sajnálom. Nem, privátban nem lehetett elintézni. Nem, ő nem volt velem hajlandó beszélni. Nem, a sértegetést nem volt hajlandó befejezni. Miután elhatároztam, megtalálom, miután rádöbbent, ez komoly: elgondolkozott a viselkedésén. Tételezzük fel, hogy amiket írt (én azokkal a hsz-ekkel békéltem meg), komolyan írta. Akkor egy bunkóból normális ember vált. Nem vitatkozik majd többé másokkal (legalábbis nem így), megbecsüli a régi bajtársakat, akikkel összeveszett és teamspeaken ha esetleg találkozni fogunk, sem engem sem mást nem fog kellemetlenül érinteni a találkozásunk (őt sem fogja erről én biztosíthatlak). Tehát alapvetően a javára vált a dolog.
Talán túl sokat nézel tv-t, talán más az oka, de szerintem ne akarj túl okos lenni és megfejteni dolgokat. Láthatóan nem megy. Viszont mintha most csak hajtanád a régi témát és szítanád a feszültséget.
Lássuk a további nyilvánvalót: privát üzenetben nem lehetett megtalálni. Ami a sztárságot illeti , hahaha, ezt ugye te sem írtad komolyan?! De mindegy is, inkább ne reagálj, ezzel a gondolatoddal idiotizmusra utalsz. Lehet, hogy szár akartam lenni, lehet, hogy kemény, lehet, hogy egyik sem, lehet, hogy csak korrekt, sosem fog számodra kiderülni, mert nem ismersz és az olvasottakat sem értetted meg. Lehetne vége már.