-
gabeone #2916 Voltam olyan dühös, hogy ne lássak meg egy-két korábbi hozzászólást, amit csak most vettem észre. Brigi, te engem hiába szidsz, törölsz és minősítesz, én nem egy papucsállatkád vagyok aki szomorú lesz az elvesztésed során. Én abban az esetben sajnálnálak igazán, ha lett volna legalább 5 olyan játékpartink, amelyek során nem léptél volna ki vagy nem sírtál volna (megjegyzem, igen sok partit kezdtünk el együtt, egy oldalon is és a külföldiek sem kedveltek téged, mert mindig kiléptél és sírtál, szóval nem akartak veled játszani pedig én egy rossz szót sem mondtam rólad..). Bár a sírás után mindig a lelépés következett. A rosszabb az egészben, hogy a viselkedéseddel magaddal rántasz másokat is, olyanokat, akik amikor velem és nélküled játszottak team vs-t, teljesen normálisan, sírás nélkül játszottak az erősebb csapat ellen. Ugyan színesíted a játékostársadalmat a női mivoltoddal, de egyúttal rendkívüli módon rombolod is a viselkedéseddel. A jelenlegi szituációban a verekedést, a durvulást látod (valamint a lehetőséget, hogy bizonyíts, házigazdának alkalmas személy vagy, mert engem ostobának minősítettél és mert jelentettél az adminnak), holott egészen másról, több napon keresztül több alkalmat megélt dologról van szó. Erről már esett szó korábban.. Valamint a vége is az lett, hogy phobossal képesek leszünk meglenni egy ts csatornán anélkül, hogy probléma lenne. Mert nekem eszem ágában sincs őt bántani vagy sértegetni. Ez is értelmetlen lenne, mint ahogy később más értelmetlen dolgot is meg fogok emliteni ebben a hsz-ben. Sok minden jut az eszembe, amit leírok.
Egyébként az adminok jó ha törlik a kommenteket, azért jó lenne fenntartani lecke jelleggel, ugyanis leginkább a counter-strike-ban, sokan tanulhatnának még belőle. Aki esetleg nem tudná: ott rendkívül magas az anyázási ráta, mind warokon, mind pedig publikus játékokon. Pl. Nitro (nem Borbee barátja Nitroexpressz) lehordott mindenfélének, többek között csalónak is, mikor L4D-ben publikus játékon ahol véletlenül találkoztunk, testvéremmel és két idegennel csúnyán elvertük őt és a csapatát. Tettünk rá magasról, nem is reagáltunk rá. Ez egy példa arra, hogy nem foglalkozom mindenkivel. Hülye volt, mert lehettünk volna akár friendek is és játszhatott volna velünk.. De mielőtt arra gondolnátok, hogy hülye lett volna bejelölni barátnak, megjegyzem, hogy megtette.. Egyébként Borbee csapatát kiemelem mint pozitív példát, soha semmilyen körülmények között nem hagynak el egy vs partit. Nagyon dícséretes tőlük, bár ha egy játszma végképp értelmetlen (!), azért nem bunkóság a távozás. A kezdőket javaslom, hogy ne éles team versuson tanítsátok meg, ott ideje sincs felfogni a dolgokat, elég neki egy publikus vs idegen, mix csapat ellen. Sok embert egyébként letöröltem én is a listámból. Nem azért mert haragudhatnék bármelyikre is, de értelmetlen feleslegesen barátnak maradni a steamen. Ha eddig sem sűrűn játszottunk és Brigivel fújnak egy követ a témában, akkor minden bizonnyal később sem fogunk játszani. Minden bizonnyal egy része ezeknek az embereknek amúgy is törölt volna.. Tettem nekik egy szívességet.
Az admin akár törölhet is, talán a szabályokat már réges-régen áthágtuk az oldalon. Azt viszont jegyezd meg Brigi, hogy mindig kisebbségben lesznek azok, akiket az orruknál fogva tudsz rángatni és többségben azok, akikkel normális bánásmód esetén jóban is lehetnél. A levelet lehet, hogy egy órába telt megírni, lehet, hogy csak gyorsan megfogalmaztam és így nem többe mint néhány percbe, plusz amennyibe leellenőriztem a helyesírást. Ha egy ilyen dologba kötsz bele, az a szánalmas, mivel másba nem tudsz..