• gabeone
    Brigi, tőled ez igen álszent viselkedés ám. Te most minősítesz engem, holott rólad panaszolnak nekem, amik szerint folyton teszel a fejükre, átvered vagy éppen játék közben hagyod cserben őket. Ilyet vagy ehhez fogható dolgot rólam valószínűtlen, hogy hallottál. Mivel te nő vagy, csinos külsővel, kellemes hanggal és jó játéktudással ezt elviselik tőled, de azért ilyen viselkedés után ne te minősíts engem.. Igen, egy embert elhatároztam, hogy bántani fogok. Senkit sem kedvelhet mindenki, így engem sem, de ez nem jogosítja fel őt arra, hogy szervezési háborút indítson ellenem az interneten, sértegessen és széthúzza a baráti közösséget. De mint állítja, csak egyszer írtam neki egy butaságot az interneten. Nos visszatérve a széthúzásra, ez bizonyos mértékben sikerült neki. Bár azért elgondolkodtató, hogy milyen baráti közösség az, aki egy ilyen szituáció miatt töröl a steamről. Mi nem sokat játszottunk együtt (ennek lehet köze ahhoz, hogy ti folyton publik ellen álltok ki vagy ha nem, veszítés esetén leléptek a vs-ről). Én kedveltelek a hibáiddal együtt, mert vannak jó tulajdonságaid is a rosszak mellett, de ennyi elég is a dícséretektől és kritikákról. A fogalmazásból le lehet szűrni, hogy kultúrált ember vagyok (ellentétben azzal amit phobos állított, ő ugyanis bunkónak nevezett). A mostani helyzet nem egy értelmetlen szócsata eredménye, ugyanis arra nem is került sor. Ő elküldött engem a már tudjátok hová, a hátam mögött lehordott mindenfélének és igyekezett beszervezni, hogy ne szóljanak nekem ha van mondjuk egy battlefield móka. Mindezt úgy, hogy én nem is ismertem őt. Tételezzük fel, hogy bunkó voltam vele és tényleg írtam neki egy butaságot. Mintha nem kapna mindenki ilyet az arcába a steamen. Ugye Brigiről aki minősít engem, az első mondatokban pont ilyen esetekről írtam. Nagy dolog, ezen túl tudja tenni magát mindenki. Gratulálni lehet nekem, de jó tudni, hogy nem az a fontos, hogy mit mondanak, hanem, hogy ki mondja! Természetesen úgy gondolom, hogy kár volt a letörlésért, egyben azért ez a cselekedet elárulja, hogy mégannyira sem voltunk barátok, mint azt a steam kapcsolatlista mutatta.