csoli31#2663
Nem értettem sose, hogy mért mi vagyunk a rosszak akik játékokat vesznek. Mért röhögnek ki sokan minket a warezosok közül. Van egy ismerős aki mindent le warezol (van kb. 2 eredeti játéka), még a WoW-ot is tört szerveren játssza, és szinte kinevettet mert hogy én eredeti op. rendszert használok, és hogy sorra veszem a játékokat. Bevallom hogy én is warezolok, mert vannak játékok amiket csak így tudok kitapasztalni, hogy érdemes-e megvennem. Eddig egy warez játékomat se játszottam végig. Vagy azért mert rájöttem hogy nem az én ízlésem, vagy mert ép azért, hogy élvezettel játsszam végig, ha már meglesz eredetiben. Herti1:"Ő nem OLYAN Rohadt büdös kocka mint TI hogy ennyi mindent tudjon.
Ő nem rohad a gép előtt úgy mint ti.
Ti az olyan úgymond a "gép előtt megesz a rosseb" feeling-be nyomatjátok.
Szépen kérdezett ti meg nem tudtok normálisan válaszolni?"
Először is, én normálisan válaszoltam neki. Leírtam a lényeget, és nem mondtam el semminek. A másik meg az hogy azt írtad hogy "TI" (azaz mi). Tehát ránk értettél mindent. Utólag ezen már nem tudsz szépíteni, mert nem hisz neked ilyenkor már senki. Lehet hogy a gép előtt ülünk mindnyájan, de hidd el van mindenkinek magán élete a gépen kívül is.