Az Operation Flashpoint és az Armed Assault alkotóitól
-
Wampa #58 Üdv
Öszintén szólva,azérta kritikus hangoknak sok dologban igazuk van.
Én speciel,a küldetésszerkesztőt használva,nem igazán veszek észre bazi nagy különbséget,egy két grafikai dolgon kivül,amit én leejtenék magasról,ha a fontosabb dolgok javitva lennének,a OF hoz képest.Sőt mintha ott kezelhetőbb lett volna a saját erő.
Alkalmazottak ugyanolyan hülyék,be van épitve a flashpoint ota,ez a kószálás ide -oda,ezt melyik katonai szakértő tanitotta Csehországban?Főleg akkor jó,mikor tűz alatt vagyunk.De nekik nem gáz,szikla mögött fekszem,a bamba jószágok mellettem térdelnek(csináld amit én parancs:)275 méterről az arab g..i engem lő,de amugy sikerrel.Tehát ezzel a gondom, ugy tették életszerűvé,hogy mindenki 10 perc késéssel reagál,meg bóklászik mint a bagzó kecske?
Inkább csinálták volna meg ugy,mint a régi,első Rainbow 6 ben,nekem nagyobb játékélmény lenne.Az igaz,én nem ütközeteket szimulálok(?)
Emlékeim szerint a Dragon Risingban is okosabbak voltak a komák.
Az irányitás szvsz ugyanolyan tré,nem tudok rájönni hogy ugassam a szanitécnek hogy kezeld már azt a nyomit....illetve tudom hogy kell,de miért kell mondani,annak a csirának?
Két különböző játék,de a SWAT4 tökéletes és egyszerű irányitásával szemben ami itt van.....
Na,tud keritést ugrani:)ez a feature akkor használható igazán,ha Afganisztán a helyszin:))
Ha nem gond,valaki irja már le,vagy egy listát linkeljen legyen szives,mik a fő fejlesztések játékmenetben,hátha én is ugy észreveszem.
Komolyan,itt nem tudom,mert nincs fennt,de az ARMA ban az ACE mod többet tett a játékhoz nekem,mint a fejlesztők x kiadás alatt:((