Éljen a nyár!
-
NeoExDeath #75 Sziasztok,
Lenne néhány kérdésem. Teljesen, abszolút kezdő vagyok kempingezést illetően, nem ismerem a szisztematikáját a dolognak. Szeretnék kempingezni Olaszországban, Firenze környékén. Nem feltétlenül úgy gondolom hogy egy kempingben szállnék meg (de ez is egy opció), mert a vidék több városát látogatnám meg, ezért a kempingek közötti váltás is szóbajöhet.
Egy sátorral mennék, autóval.
Én mint laikus úgy képzelem el, hogy egy kis sátorhely mindenhol akad. Ez mennyire igaz? Csak mert szívem szerint úgy csinálnám a dolgot, hogy a kinézett kempinghez odamennék, és a szálláshely megvásárlása után leraknám a sátrat éjszakára, aztán akár tovább is állhatnék másnap. Arra volnék kíváncsi, hogy ez az általam elképzelt laza "jövök, sátrazok, megyek" módi működőképes-e? Vagy be kell jelentkezni mindenhova mint egy motelbe? Mennyire valószínű hogy nem lesz sátorhely?
Nagyon emgköszönöm ha valaki felvilágosítana ilyen téren, mert nagyon nem tudom hogy is megy ez. Aki szokott kempingezni Olaszországban, netán Firenze környékén, annak külön megköszönném a tapasztalatait.