• Komolytalan
    #78
    Ezt a WoWnak fos a grafikája, mekkora lehúzásmár, stb szöveget gondoljátok már át kicsit. A WoW x éve készült, akkori ÁTLAGpc-re, akkor még sarkalatos pont volt, hogy 56Kbites modemen játszható legyen (jó, nem tökéletes, de tényleg játszható). A WoWnak egyrészről azért bazi nagy az előfizetői tábora, mert totál hozzá nem értő mancikanéni bemegy a tescoba, vesz fél kiló sajtot, egy tescos pc-t, meg egy wowowt, és ha nem a sajtot rakja bele a DVD meghajtóba (bocs, CD, mivel classic és BC WoW is CDn jött ki), akkor mancika néni 2 órán belül tud vele játszani.
    Innen kezdve Bliz szerintetek hol sz.rja azt le, hogy jóskapista grafika és tuningmániás szakértő meg van-e elégedve a grafikai színvonallal? Nem tetszik? Ne játszál vele baz, játszik helyetted 10 mancikanéni, akik 10x annyit fizetnek előfizetésre, mint te.
    A másik hogy a WoWot gyakran hasonlítják egyéb MMO játékokhoz, pl Conan, WHO, stb. Az az apró pici különbség gondolom senkinek se tűnt fel, hogy a WoWban van működő, játszható sebességű 25 fős PvE content, AoC-ban meg 25 fő akkor jelenik meg egyszerre, ha 3 napig folyamatosan mennek a TV reklámok, hogy szombat este zúzás lesz. Épkézláb PvE tartalom meg ekkor sem jelenik meg, merthogy ahhoz tudni kéne MMO játékot írnia is a készítőknek.
    Egyszóval nem, nem akarok jobb WoW grafikát. Nem, mert akkor erősebb gép kell (legalábbis erősebb videozsuga). Nem mintha nem lenne rá pénzem, de nincs kedvem elmászni boltba, beletúrni a 3 éves porba ami a gépben lerakódott, és utána windowst installálni, merthogy 1 hardware eszköz cseréje esetén ez esélyes. Én olyan játékkal akarom eltölteni a kevés szabadidőmet, ami egyszerűen csak _működik_. Nem kell fél évente videokártyát venni, nem kell windowst installálni, nem kell drivert vadászni - egyszerűen semmit se kell, csak rákattyolni az ikonra, és megy. Polygonhuszárok meg bekaphatják.