Homefront
-
foxxi #393 Király. Akkor mesélj a multis tapasztalatodról, vagy jöhet a player-siteod linkje ( gondolm már rájöttél miért lenne jó ) . ( csak hogy lássam menyi a K/D-d illetve melyik fegyókat favorizáltad ) - - De a kedvemért kár volt ezt igy leírnod, mivel írtam hogy senki véleménye nem igazán érdekel. És ha már ÉN ugy gondoltam hogy ÉN elleszek ezzel a *zarral, akkor csak a saját tapasztalásom számít. Persze hogy ne önbuzi legyek, megtartom az objektivitást és elolvastam/om a cikkeket, amiben fikázzák, amikben tetszik az embernek, ahol csak épp hogy jó. Elolvasom, gondolkodom rajta egy kicsit, összevetem azzal amit a megvétel gondolatakor vártam tőle és levonom a következtetést.
Igen! Jól látod, igen szerények az elvárásaim. Lehet ez öngól és az én hibám, de ez van. Megvettem! pénzt adtam érte! Miért? Mert az én döntésem volt. Semmi bajom a fikával, az is az érem egyik oldala és ugy teljes a kép. Csupán az olyan emberek véleményét szarom le akik warez alapján alkotnak véleményt. Vagy várj! nem is ez a baj. Hanem az hogy valaki ugy alkot véleményt hogy NEM is játszik az adott játék azon részével ( multi - mivel nem tud ).
A többi tesztre kitérve, az edge is bekaphatja, a metascore is megteheti, meg a többi önajnározó f*shalmaz is. Majd éjfél után vagy arra jövök rá hogy ez ami előttem van ugy jó ahogy akartam, vagy arra hogy Ti voltatok az okosabbak és nektek volt igazatok. Addig nem érdekel.
Na leírtam, bumm...