• Balu0
    #27
    Err "Mr. Összeesküvés" elmélet emberkék akik "nem sietnek elítélni" É-Koreát... arról hallottatok hogy ott éhen halnak az embereke mert az ország minden pénzét a hadseregére költi ?

    Ott akkor diktatúra van hogy Sztálin elszégyelné magát. Azonnal kivégeznek bárkit bárhol bármikor ha csak rosszat gondol.

    + van egy Kim J. "Mentaly" Ill vezetőjük aki épp most kap atomfegyvert karácsonyra és legfőbb vágya hogy "megbüntesse" a világot.. lol?

    Srácok, ha Dél Koreában robbanna egy atom abból k*rva nagy szar lenne. Elég baja van a szerencsétlen világgazadságnak már most is, mi lenne ha a gyártá nagy részét adó Ázsia sugárfertőzött lenne?!

    BTW egy szabad országban éltek és egy PC előtt ültök aminek az árából egy család fél éves kajája kijönne É-K-ban, egy fűtött/légkondicionált lakásban ahol van áram és a csapból meleg víz folyik.
    Nem értem ez a felnövő generáció miért nem lát tovább a saját kis kényelmes fantáziavilágán. Annyire könnyű bedőlni az összeesküvés elméleteknek.... olyanok mint a vallás, gyors egyszerű választ adnak arra amit nem értesz vagy bizonytalan vagy. K*rva kényelmes, csak népirtás/világháború vagy mindkettő a vége mint ahogy a mellékelt "Az emberiség történelme" című alkotásban látható.

    Nagy gonosz titkos hatalom ami országokat irányít... ja persze a katolikusok pl ÖRDÖG-nek hívják... és ha a csajt egy vasszékben a tóba dobod és elmerül akkor boszorkány... mert a szakállas képzeletbeli bácsi megmondta.

    Nem látjátok hogy ugyan az a recept ? Csak más köntösben! Fogjuk rá a nagy gonosz megofghatatlanra, aztán ha valaki nem tetszik vádoljuk meg hogy ő is a tagja... Zsidó, Arab, USA, Palesztin, Bevándorló, Kína akármi...

    Az emberi természet szar, ezért az emberi társadalom is szar. Nem kell hozzá "gonoszt" gyártani. Világ méretű "gonosz" szervezet mi?... egy kib*szott EU-t nem tudunk rendesen egyben tartani..

    Na uff... szedjétek szét...