• remark #210
    Kitöröltem pár apróságot az írásodból, nézzük hogy hangzik így az amit állítasz:

    "Mert a hivatásosan hírközléssel foglalkozó forrásoknál azért vannak megkötések, hogy mit írhatnak le és mit nem, (...) direktbe közlik a hivatalos közleményeket. Kispista3972 azt írhat le amit akar (...) bármit kitalálhat, bármit elhihet..."

    Leírod magad is hogy mi a valóság, nem értem miért nem látod a lényeget. A "hivatalos források" és azok szócsövei pontosan azt a valóságképet terjesztik ami "hivatalosan" elfogadott. Ellenben egy "kispista" bármit leírhat ami szerinte a valóság.
    A következő kérdés amit fel kellene tenned magadnak, hogy te - az egyik kispista a sok közül - minek hiszel jobban, a saját szemednek, vagy a hivatalos forrásoknak?

    A valóságban a "hivatalos források" is tudják, hogy bármit kitalálhatnak, bármit elhitethetnek az emberekkel, mert a populáció azon része aki jobban hisz a "hivatalos forrásoknak" mint a saját szemének, az ha kell saját magának is azt hazudja hogy azt látja a saját szemével amit a hivatalos híradások sugallnak hogy látnia kell. Mert az ember így működik. Ez egyszerű pszichológia. "Ők"tudják mindezt, és felhasználják ezt a tudást azért hogy a marketing, a PR és a propaganda hatásosabb legyen.
    Úgyhogy azt ajánlom hogy bízz magadban, és ezáltal a sok hasonszőrű kispistában is, és higgy a saját szemednek!