A koreai atomrobbantás hitelesítette a CTBT detektorait
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem nem velem kéne foglalkozzál, ha már eddig sem ment. Törõdj inkább a többiek kommentjeivel, hidd el jobban jársz.<#unalmas>#unalmas>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Amit Molnibalage nem értett (#120), annak semmi köze az összeesküvés-elméletekhez. Azaz nincs Ti, és nincs Mi, nincs "szokásos" felállás, hanem #152-vel egy az NWO témától teljesen független vitába szóltál bele úgy hogy azt gondoltad hogy érted hogy mi mirõl vitázunk. (De ne aggódj, Molnibalage se veszi a lapot szerintem még most se, szóval az õ válaszai biztos hozzájárultak a félreértéshez.)
Mivel láttam hogy se te, se Molnibalage nem veszi a lapot, #155-ben elõször általánosítva, majd a #120-szal elkezdett konkrét nem NWO-s témára visszautalva nekiálltam zsörtölõdni hogy csak nyomjátok a szöveget most is anélkül hogy értenétek hogy mirõl is van egyáltalán szó.
De az igaz, hogy az általánosításom arra is vonatkozott, hogy ugyanez a szûklátókörûség az ami miatt nem fogjátok fel azt sem hogy úgy általában mi zajlik a világban. Azaz ugyanezen okok miatt nem fogjátok fel az NWO kapcsán megtárgyalt témák egy részét sem. A #155 vége is fontos, ahol a gondolatot azzal fejeztem be hogy amint önálló gondolkodásra lenne szükség, azaz mikor ezt a konkrét nem NWO-s témát kellene megérteni most és itt, amirõl az eredeti vita szólt, amit nem debunk-olt senki helyettetek, azaz amikor most valóban nektek kellene gondolkodni, akkor azonnal kibukik hogy az emberi kommunikáció értelmezésére és feldolgozására képtelenek vagytok, és most sajnos a wikipédia nem segít, és a professzor bácsit se lehet megkérdezni hogy hogy is van ez.
Tehát szó sincs arról hogy én azt állítanám hogy okosak vagyunk ti meg hülyék. Arról van szó, hogy itt és most az szemünk láttára lövitek a bakot ráadásul azonnal ketten, és még csak halvány lila gõzötök sincs róla hogy mit csináltok. A világ is hasonló egyszerûséggel marad rejtve a szemetek elõl.
Tegyetek különbséget összeesküvés elmélet és ideológia között már, mindannyian egy ideológia szerint élünk függetlenül attól, hogy hiszel benne-e vagy sem, csak...
Nos, ha ilyen nyilvánvaló esetbõl is egyéb összeesküvés-elméleteket lehet gyártani, akkor hogyne lehetne más, kevésbé nyilvános történetekbõl.
Nagyon müxik a zsidó propaganda, de ugyanúgy dübörög az arab vagy a muzulmán is. Az arabok is lehazudnák a csillagokat is az égrõl.
Kara kánként folytatom tanításom.
Nem állítom ,hogy minden hülyeség amit mondtok.Lehet közte igazság, az a baj ,hogy ez itt most nemfog kiderülni. Sok minden rossz dolog van, amit meg lehetne változtatni, az embereknek is sokat kéne javulniuk, mert tényleg önzõ, nemtörõdõ módon, élvezethajhászan, rombolóan gondolkodnak sokan. Vezetõink se mintapolgárok...
Összeesküvés elméletekkel kapcsolatban(háttérhatalom irányít,wtc...):
-Sokszor megalapozatlanok a forrásaitok, emberek akik személye kételkedésre ad okot.
-Kevés információból vontok le következtetéseket
-Habár többnyire logikus amit mondtok, attól még nem lesz igaz.
Nagyfokú párhuzamosság fedezhetõ fel az extrém hívõk és köztetek, meggyõzõzésem ,hogy az összeesküvés elméletek nagy része ugyanolyan kitaláció mint az ufókkal kapcsolatos mendemondák és a többi. Habár a logikusság miatt nagyobb az esély ,hogy van közte igazság.
Pl wtc-vel kapcsolatba csk kompetens embernek mérvadó a szava, úgyhogy hiába mondom ,hogy nem úgy volt, ha nem vagyok építészmérnök + aki ért ezekhez. Nem ér semmit a szavam ,csak egy vélemény. Lehet felsorakoztatni tényeket, megint csak azt tudom mondani ,hogy a hitelességük megkérdõjelezhetõ. Soxor szájhagyomány útján terjedtek a neten és eltorzult a valódi értelmük, pl a bizonytalanság jele,stb... Itt maximum csk hinni lehet,de ha ki akarod jelenteni ,hogy márpedig így volt, akkor ahhoz szilárdabb alap kell, mint belinkelni egy filmet, vagy egy site-ot, amin érdekes dolgokat állítanak hitelesnek tûnõ emberek. Szal pl engem nem fognak meggyõzni, bár annyit talán elérnek ,hogy elbizonytalanodok a hivatalos történetben. De inkább hiszek annak ,mint a neten terjedõ kitalációkban, amiket az emberi fantázia szült. És vagy eltalálták az igazságot vagy nem, kicsi az esély rá ,hogy megtudjuk.
Fizikai Intézet, Demonstrációs Laboratórium mukatársa. Engem is tanított egy rövid igeig egy tárgy keretében.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Bocs, h elmondtam a véleményem. Azt hittem a fórum arról szól, h "hozzászólok", én tévedtem.
Még egyszer leírom gyorsan a problémát:
"Ti": Okosak vagyunk, ti hülyék és esélyetek sincsen, h megértsétek, amiket mi értünk.
"Mi": Okosak vagyunk, ti hülyék vagytok, mert nem értitek meg az ellenérveket és csak szajkózzátok, amit eddig.
=> patt helyzet => nem lehet érdembeli vitát folytatni, ezért nem is várom, h reagáljatok a hsz.-aimra. Mégis megteszitek.
"Patt helyzet, ezért nem is akarok belemenni semmibe konkrétan."
Gróf Esterházy János
Sok technika, amelynek célja az elnyomás, mûködik kidolgozott összeesküvés nélkül is. Ez a biológiában is így van már: egy hiénafalka ösztönösen ragadozik, nem kell oda különösebb ideológia vagy központi irányító testület, bár falkavezérek azért akadnak. Még az is természetes, hogy adott esetben a falka tagjai egymásnak esnek.
Én egyébként meg vagyok gyõzõdve, hogy az ember egy ragadozó emlõs, alapjában véve. Csányi professzor ezt tudná árnyalni.
A kulturális fejlõdés szelídített meg minket, és kár lenne visszalépni, mint ahogy vannak erre utaló jelek.
Gondoljunk csak bele, legyen az politika, üzlet vagy pl. a te vállalkozásod, mindig alá vagyunk rendelve a rendszernek, hogy boldogulni tudja pl. pályáznom kell a vállalkozásomra, de egy politikus is önmagában egy senki, ha nincsenek mögötte érdekek legtöbbször lobbisták és persze a saját Kontójára is csal, de ha valakinek kényelmetlenné válnak, ellehetelenitik õket, lásd pl. Eszterházy Gróf János, ki felszólalt a Csehszlovákiai magyarok deportálása ellen, a hatalom mindjárt bûnösnek kiáltotta ki, ellehetetlenítette mert nem szolgálta a háttérhatalom érdekét, s ez csak egy példa a sok közül....
De a háttérhatalom se egyes személy, ha nem egymással szintén rivalizáló háttérhatalmak....
De azzal nem tudok egyetérteni amit sugallsz a kijelentéseddel, azaz hogy az egyesek által összeesküvés-elméleteknek minõsített kutatási eredmények mind egy szálig hülyeségek. Ez óriási ferdítés és általánosítás. Az ún. összeesküvés-elméletekbõl rengeteg mindent meg lehet tudni a világról, olyan dolgokról is amit sose fogsz a TV-ben látni.
Most a konyokem van szanaszejjel amit ket eve mutottek - azert voltam tavol.
Ez errefele rogeszmes bulvar-kulturalis fenomenon. <#szomoru1>#szomoru1>
Belinkelem nekik is mert itt is aktualis.
Te meg ne mergelodj ezen remark mert az ember csak felhuzza magat es leereszkedik a szinvonalukra.
Vannak ugye a közbeszerzések. Fõleg gazdasági válság idején jól jön, ha az ember elcsíp egy ilyen pályázatot.
Nos, én is pályáztam, igaz régebben már, mert beleuntam, de természetesen nem nyertem.
Biztos nem voltam megfelelõ, szakmailag.
Érdekes módon, végül mégiscsak dolgoztam az adott projekten, a nyertes alvállalkozójaként, persze olcsóbban, mert a nyertes pályázó vitte a lóvé egy részét. Érdekes módon, ha a közvetítõn keresztül ment a dolog, már megfelelõ volt a szakértelmem, meg minden.
Ez ment a meszepes, zsadeszos világban, de a fityisz idejében sem volt ez másként. Kellene már valami más, valami jobbik.
Már ne is haragudj de errõl te honnan is tudhatnál bármit? Megint csak a szád nagy. Magad mondtad hogy nem értesz a témához és feltûnt hogy nem is vagy hajlandó kutatni, szinte rám voltál kiakadva hogy miért nem vagyok hajlandó megértetni veled hogy mirõl van szó. Hát nem, nem azért vagyok itt hogy az egyszeregyet óvodások fejébe verjem bele. Ajánlottam neked anyagot épp eleget, ha a végére értél és van kérdésed akkor szólj.
Addig is abba lehet hagyni a hisztit, nem kellett volna olyasmibe szólnod amihez nem értesz és akkor nem lett volna baj.
Példa, hátha ezt megérted.
Van egy jól menõ vállalkozásod, amely után fizetsz 18% nyereségadót.
A kormány gondol egyet, és felemeli az adót 25%-ra. Plusz a TB-t is 20%-ról 35%-ra.
Ezzel egy idõben, beenged egy multit, de mindjárt 5 éves adókedvezményt, adómentességet ad neki. Plusz beenged 30k kínait, akik vámmentesen hozzák az olcsó cuccot, de a hatóságok szemet hunynak, mert mindenki megkapja a zsét, és kell a hátra, kocsira, Mancika taníttatására.
A fene a pofádba, hogy te milyen veszteségesen mûködsz, tûnj el, fel kell téged számolni.
Egyébként ha bármi jelét adod annak hogy #120-at megértetted, akkor elhiszem hogy képes vagy önálló gondolkodásra és nem csak bunkó módon beleszólsz mások beszélgetésébe úgy, hogy fogalmad sincs hogy mirõl szól a vita csak szükségét érzed hogy kiállj a hasonszõrûek mellett.
Vagy neked is feladhatom azt a leckét mint Molnibalage-nak (õ passzolta a dolgot): ha megérted mirõl szól a rajottem.blog.hu akkor szólj és akkor elhiszem majd hogy tudsz bármit is az emberi kommunikációról. Addig ne erõltesd magad, nyugodtan linkelgess csak a wikipédiáról.
Még azelõtt elutasítod hogy megértenéd. -> birka mentalitás
"2. Nem zsigerbõl. Viszont ti zsigerbõl hisztek minden ilyen jöttemnt konteóban."
Általánosítasz. -> birka mentalitás
Az olyan HSZ-ekkel kell vigyázni, ami az adott téma alapjait igyexik 1-2 mondattal/kérdéssel kikezdeni. Ilyen kérdéseket könnyû összedobni, viszont a mélyebb logikai összefüggések felvázolása meg komoly szellemi munka. De ha mégis hajlandó az ember erre, akkor megint jön egy 1-2 mondatos belekötés (ahelyett, hogy érdemben válaszolna vki), és újabb hosszas fejtegetésekre igyekeznek kényszeríteni.
Az átlagember szereti, ha az élet egyszerûnek, de sokszínûnek látszik. Ha viszont valaki arra igyexik rávilágítani, hogy "barátom, nem kicsit meg vagyunk vezetve, mert helyettünk gondolkodnak és irányítanak, kihasználnak, tönkretesznek", akkor úgy érzi az illetõ, hogy ezzel az õ hitvilágát támadod.
Soxor még a legnyilvánvalóbb átveréseket sem hiszi el az ember, mert rossz érzése támad attól, hogy õ most egy tehetetlen áldozat. Itt van az adósság dolog, és a belinkelt "gazdasági bérgyilkos" videó. Meg itt van a mostani magyar IMF hitel, amibõl bankokat táposítanak, de velünk fizettetik ezt is, meg a bankhiteleket is. De az átlagember nem szereti összerakni a mozaikot, pedig majdnem kiüti a szemét.
A nyugati emberek többsége sem akarja tudni, hogy a javak, amiket élveznek, azokért kik és hogyan gebednek, nyomorognak. A nyugati embernek jár a jólét, és lassan mi is így kezdünk el gondolkodni. Pedig inkább az áldozat szerepében vagyunk, mint a haszonélveszõében.
Érdekes következtetés néhány hsz. alapján, te aztán hamar tudsz ítélkezni. Nincs szükségem, h "zsigerbõl elutasítsalak" van éppen elég érvem és mások is felhoztak már bõven sokat. Tömören, a különbség, h a hozzátok hasonlók így állnak a dolgokhoz: <#duma>#duma> és közben, akik ellentmondanak, azokról ugyanezt állítjátok. Patt helyzet, ezért nem is akarok belemenni semmibe konkrétan.
2. Nem zsigerbõl. Viszont ti zsigerbõl hisztek minden ilyen jöttemnt konteóban.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amit írtál értelmetlen...
azt írod 99% el van adósodva... a maradék 1 % aki nincs eladósodva az meg fedezi az eladósodottak törlesztését? mivan ?
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
Igen, abból az 1%-ból fedezik az államok adósság törlesztését, csak valahogy nincs nyoma annak, hogy hova a fenébe vándorolnak ezek a hatalmas pénzösszegek....
1. nem ez a teljes igazság
2. nagyon nem
3. mégannyira sem (Persze a 2-3 fõleg relatív, lehet, h te úgy tapasztaltad, ahogyan állítod. Én viszont szerencsére nem.)
4. Megható; hát akadj ki, ha akarsz, csak értelmetlen. Érdekességnek: engem ovis koromban sem tudott vki meggyõzni annyival, h "mert idõsebb vagyok", "mert az apád/anyád vagyok", "mert elvégeztem az egyetemet", aztán jöttek is h fegyelmezetlen vagyok...
Ezt most nem magyarázom el, nézz utána, de a lényeg hogy így mûködik a világgazdaás, és ez teljesen jól van..
amúgy ha a világ 99%-a el van adósodva akkor a maradék 1%-nak tartozik mindenki? Hát nem... a saját mondatod ellentmond önmagának...
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
A nyugati kultúrákban szokásosan bevitt információmennyiség óriási mennyiségû, az agynak gyerekkortól kezdve szinte semmi lehetõsége sincs az információ feldolgozására, szelektálására, megértésére, és akkor az önálló gondolatokról még nem is beszéltünk.
Valamint ez a bizonyos információ amivel elárasztanak mindenkit, ez egyoldalú. Ebbõl lesz az, hogy futószalagon termeli a társadalom a csõlátású droidokat, akik bármire hajlandóak ami kompatibilis azzal a golflabdányi folttal amit a világból látnak.
De igazából elsõ lépesben csak addig kellene eljutni, hogy itt senki se hordozza a bölcsek kövét (igen, én sem!), mindannyian csak keresgélünk (igen, én is!). De attól még az óvodás az az, aki még odáig se jut el hogy a diploma az nem érv. Aki ilyennel érvel, és miután rászólnak hogy ejnye Pistike, még 10 hülyeséget visszaír, arra végsõ elkeseredésemben hadd akadjak már ki!
sugár szennyezés , csak a te kedvedért..
Az összes általad felsorolt gyár közül hány volt nyereséges ?
Szerinted miért volt eladósodva az ország a rendszerváltáskor?
Történelem 1-es leülhetsz. A kommunizmus nem mûködik. Kínában gazdaságilag rohadtul kapitalizmus van. É-K-ban meg annyira jól mûködik hogy éhenhalnak az emberek.
Ti mind egyformák vagytok: mindenbe beleszóltok, még abba is amit egyáltalán nem értetek. De mivel a wikipédia mindig veletek van mint az erõ lúkkal, ezért baj és zavar esetén könnyû a hátatokat ennek a biztos pontnak vetni és így megspórolható az önálló gondolkodás is teljesen. Az önálló gondolkodásra képtelenség akkor bukik csak ki mikor valami olyasmirõl kellene véleményt formálni amihez nem találtok hivatalos forrást ami a szátokba rágná azt hogy mit is kell gondolni.