• NEXUS6
    #208
    Igen ismert volt a terroristák azonossága. De honnan is?
    Gondolom ezeket az embereket a CIA, FBI, NSA más titkosszolgálatok hozták összefüggésbe más akciókkal. Tudjuk azt is, hogy megfigyelték őket, valószínűsíthető volt, hogy valamire készülnek, és ezek után ugye saját néven vettek repülőjegyet.

    És tudjuk hogy a terror támadások után, amelyek elhárítása érdekében a megnevezett három szervezet tehetett volna a legtöbbet, egyik szervezet vezetője sem mondott le, vagy került leváltásra.

    Nos ez azért kérdéseket vet fel, felelősségről, érdekekről, olyan tevékenységekről, amiket nem ismerünk.

    Általában 2 nagy csoportba lehet sorolni mindennek a magyarázatát. Az egyik csoport szerint az USA kormányzata hibázott, magyarán akkora balfaxok mint állat, de még ahhoz is hülyék, hogy az elkúrt dolgokért a felelősséget vállalják.
    Ill a másik csoportnak meg ott vannak az öszesküvés elméletek.

    Egyéni ízlés, hogy ki milyen világban szeretne élni, vagy helyesebben hogy látja a világot amiben él: olyannak amit agresszív idióták vezetnek, vagy olyannak, amit agresszív zsenik.

    Azok, akik az összeesküvés elméletekben hisznek, valszeg pozitívabban látják az emberi faj vezetőit, azok képességei tekintetében és ezért az összeesküvés elméletek sokkal optimistábbak, mint a másik fajták!