• remark #200
    Látom nem veszed a fáradtságot most se hogy megnézd hogy miről beszélek, csak mondod a magadét mint eddig.
    Amit Molnibalage nem értett (#120), annak semmi köze az összeesküvés-elméletekhez. Azaz nincs Ti, és nincs Mi, nincs "szokásos" felállás, hanem #152-vel egy az NWO témától teljesen független vitába szóltál bele úgy hogy azt gondoltad hogy érted hogy mi miről vitázunk. (De ne aggódj, Molnibalage se veszi a lapot szerintem még most se, szóval az ő válaszai biztos hozzájárultak a félreértéshez.)

    Mivel láttam hogy se te, se Molnibalage nem veszi a lapot, #155-ben először általánosítva, majd a #120-szal elkezdett konkrét nem NWO-s témára visszautalva nekiálltam zsörtölődni hogy csak nyomjátok a szöveget most is anélkül hogy értenétek hogy miről is van egyáltalán szó.

    De az igaz, hogy az általánosításom arra is vonatkozott, hogy ugyanez a szűklátókörűség az ami miatt nem fogjátok fel azt sem hogy úgy általában mi zajlik a világban. Azaz ugyanezen okok miatt nem fogjátok fel az NWO kapcsán megtárgyalt témák egy részét sem. A #155 vége is fontos, ahol a gondolatot azzal fejeztem be hogy amint önálló gondolkodásra lenne szükség, azaz mikor ezt a konkrét nem NWO-s témát kellene megérteni most és itt, amiről az eredeti vita szólt, amit nem debunk-olt senki helyettetek, azaz amikor most valóban nektek kellene gondolkodni, akkor azonnal kibukik hogy az emberi kommunikáció értelmezésére és feldolgozására képtelenek vagytok, és most sajnos a wikipédia nem segít, és a professzor bácsit se lehet megkérdezni hogy hogy is van ez.

    Tehát szó sincs arról hogy én azt állítanám hogy okosak vagyunk ti meg hülyék. Arról van szó, hogy itt és most az szemünk láttára lövitek a bakot ráadásul azonnal ketten, és még csak halvány lila gőzötök sincs róla hogy mit csináltok. A világ is hasonló egyszerűséggel marad rejtve a szemetek elől.