• Kornan
    #196
    Ebéd közben így nagyjából átfutottam a hsz-eket.
    Nem állítom ,hogy minden hülyeség amit mondtok.Lehet közte igazság, az a baj ,hogy ez itt most nemfog kiderülni. Sok minden rossz dolog van, amit meg lehetne változtatni, az embereknek is sokat kéne javulniuk, mert tényleg önző, nemtörődő módon, élvezethajhászan, rombolóan gondolkodnak sokan. Vezetőink se mintapolgárok...

    Összeesküvés elméletekkel kapcsolatban(háttérhatalom irányít,wtc...):
    -Sokszor megalapozatlanok a forrásaitok, emberek akik személye kételkedésre ad okot.
    -Kevés információból vontok le következtetéseket
    -Habár többnyire logikus amit mondtok, attól még nem lesz igaz.

    Nagyfokú párhuzamosság fedezhető fel az extrém hívők és köztetek, meggyőzőzésem ,hogy az összeesküvés elméletek nagy része ugyanolyan kitaláció mint az ufókkal kapcsolatos mendemondák és a többi. Habár a logikusság miatt nagyobb az esély ,hogy van közte igazság.

    Pl wtc-vel kapcsolatba csk kompetens embernek mérvadó a szava, úgyhogy hiába mondom ,hogy nem úgy volt, ha nem vagyok építészmérnök + aki ért ezekhez. Nem ér semmit a szavam ,csak egy vélemény. Lehet felsorakoztatni tényeket, megint csak azt tudom mondani ,hogy a hitelességük megkérdőjelezhető. Soxor szájhagyomány útján terjedtek a neten és eltorzult a valódi értelmük, pl a bizonytalanság jele,stb... Itt maximum csk hinni lehet,de ha ki akarod jelenteni ,hogy márpedig így volt, akkor ahhoz szilárdabb alap kell, mint belinkelni egy filmet, vagy egy site-ot, amin érdekes dolgokat állítanak hitelesnek tűnő emberek. Szal pl engem nem fognak meggyőzni, bár annyit talán elérnek ,hogy elbizonytalanodok a hivatalos történetben. De inkább hiszek annak ,mint a neten terjedő kitalációkban, amiket az emberi fantázia szült. És vagy eltalálták az igazságot vagy nem, kicsi az esély rá ,hogy megtudjuk.