• szlovákiai hun
    #122
    1.1.2. Robbanások a tornyokban



    A tornyok teljesen szabályos módon történő összeomlása arra enged következtetni, hogy a WTC összedőlése egy precízen megtervezett, irányított épületlebontás volt. Ha az acélszerkezet megolvadása okozta volna az összeomlást, akkor a szabálytalanul ledőlő tartóelemek a tornyok szélesebb környezetében zuhantak volna le, további, az ikertorony környezetében lévő épületekre, nagyobb rombolást végezve Manhattanben. De nem így történt.

    Több túlélő, akik ki tudtak menekülni az épületekből, egymástól függetlenül, élő TV interjúkban számoltak be robbanásokról az épületben.[5] Robbantási szakértők szerint magas fokú precizitás kellett ahhoz, hogy a tornyok ilyen szabályosan omoljanak össze.[6] Valóban mindkét torony precízen dőlt össze, csak port és romokat hagyva maga után.

    Mindebből az következik, hogy a WTC elpusztítását már valószínűleg jó előre megtervezték, statikailag megfelelő helyekre robbanóanyagot helyeztek, és szabályozott, irányított épületrobbantásokhoz hasonló módon elvégezték a műveletet.

    Feltételezhetően egy ilyen komplexumot, mint a WTC, biztonsági őrök százai vigyázzák, és a biztonsági kamerák sokasága előtt nem maradhat rejtve semmiféle gyanús cselekedet. Olyan mennyiségű és erejű robbanóanyag, ami ekkora épület lerombolásához szükséges, csak úgy kerülhetett oda, hogy arról bennfentesek tudtak előre, és engedélyezték azt.