• remark #107
    A The Corporation bemutatja hogy a cégek létezésének értelme az hogy kicsesszenek az emberekkel. Ezt a populáció 95% de lehet hogy 99%-a nem látja. Azt mondogatják ugyan hogy jaj de szemetek, de hogy ez a létezésük elsődleges célja, hogy beléjük van programozva és hogy nincs más választásuk (nem is lehetnek másmilyenek), ezt nem látják, nem értik, mert ha értenék akkor az egész rendszer ellen úgy ahogy van lépnének fel és nem sebtapasszal próbálnák meg elállítani az ütőeres vérzést...
    Az emberek hinni AKARJÁK hogy a cégek értük dolgoznak és hogy az állam képes megregulázni a cégeket. És nem fogják fel hogy az egész rendszer, őket is, a politikusokat is, és a cégeket is beleértve, korrupt. A kormányok csak a színielőadás kedvéért léteznek csak, és a valódi irányító, aki a cégek között a csúcsragadozó, az üzleti élet korrupciójának forrása, a bank, amely a legnagyobb hasznot hozó üzleti vállalkozás, a pénzteremtés felett bábáskodik.

    Természetesen tisztelet jár azon kivételnek számító embereknek kik tovább látnak az orruknál. Az sg-n is egyre több ilyen kivétel fordul meg, évről évre egyre több, ez teljesen nyilvánvaló és jól érzékelhető.