richi105#61
Vorpal most nem azért a Linux nem egy vallás te félre értettél valamit és a Linux nem a hadsereg hívására vár. Ha neked a Windows kell legyél vele boldog én is használom a lényeg itt a lehetőségbe van és aki nem ismeri fel az együgyű és kész. Pár évvel ezelőtt én is azt gondoltam Linux minek csak a baj van vele nem is ismerem pont. De aki nem veszi a fáradságot arra, hogy megismerje az olyan dologról marad le ami a számítástechnikába meghatározó. Ha te Windows -on dolgoztál eddig és nem akarsz más programokat kipróbálni és legfeljebb nem tetszik amit látsz akkor ne próbáld ki. A Linux nem hittérítés, de aki kipróbálja nagy százalékkal marad is pont a szellemisége miatt ami szerintem a lényeg az egészbe. A Linux nem egy tökéletes rendszer sőt ilyen nem is létezik de a nagy előnye ha ismered és barátkozol vele akkor alakíthatod szád íze szerint és nem kell várni amíg valaki kitalál valamit persze ez nem könnyű de a lehetőség adott és ez a lényeg.
Nem hiszem hogy a Linux -nak és a közösségének szégyellni kellene magát amiért valaki meghozott egy döntést ő mást választott és kész. De azért ne higgye senki, hogy a pénz és lóbízás ebbe az esetbe nem számít és azon se lennék meglepve ha hír csak kacsa lenne.
Tegyünk már valamit tisztába a Linux -nak nincs szüksége a Windows felhasználókra neki csak felhasználókra van szüksége. Régebben én is azt gondoltam, hogy a Windows elég és minden fehér és fekete elven működik most már tudom ez nagy ostobaság volt a Linux -nak vannak olyan erényei és képességei amit senki nem vehet el tőle. Aki komolyan foglakozik a számítástechnikával és nem használja ki ezt a lehetőséget bocsásson meg de bolond csak azért mert előítéletei vannak nem gyerekes ez kicsit?