• Sanyix
    Ja hát te is olyan vagy, hogy nálad csak a fagyás, kékhalál a zavaró. Szóval az igénytelen kategória.
    Énis elsírom magam, amikor látom hogy egy os (win) belassul mert sokat telepítenek rá, de az okát írtam, mivel alapjaiban fos, ki kéne dobni az egészet és újrakezdeni teljesen újat, mert ha jól lenne megírva telepítéstől nem tudna belassulni...
    Én nem rég láttam egyébként kékhalált is vistán. Az egyiket a 9.2-es catalyst okozta extended desktopos videozásnál néha, a másikat pedig egy bios bug. Utóbbinál érdekesség, hogy a kedves vista úgy kékhalálozott már bootnál, hogy az üzenetből nem lehetett megtudni azt sem, hogy hol keresgélje az ember a hibát. Furcsa módon xp és ubuntu is elindult, és a logjaikban írták hogy hiba van(de ettől még futottak), úgy hogy már lehetett tudni hogy hol kell keresgélni, és meg is lett, tehát még visszafejlődés is megfigyelhető.

Sok alkalmazáshibának látszó hiba is visszavezethető az os-hez...
    2 hete sikerült egy virtualbox folyamattal(amiben lefagyott egy win98) elérnem vistán is, azt amit régen gyakran sikerült (akaratlanul) xp-n: bezárhatatlan folyamat. Igen, kattingathatsz a bezárásra, vagy a feladatkezelőben a folyamat leállítására, nem fogja bezárni(és még a hw virtualizáció is ki volt kapcsolva, szóval nem is nagyon disznolkodhat a virtuális gép összevissza). Sőt ha sokszor próbálkozol a feladatkezelő se fog megnyilni, semmire. Bár ezen világosan látszik, hogy ez csak egy alkalmazáshiba, megspékelve os hibával.
    Egyszer már gondoltam rá, hogy a szerinte nincs hálózat, de mégis van hibától kezdve a fent írtig, mindent le fogok írni. Lenne már pártíz oldal hiba, de sajnos mindig lusta vagyok leírni.