• Epikurosz
    Szia!

A pszichomókust nem én ajánlottam neked, hanem polárka, de annyira nem kell megsértődni. Ha az ember rendszeresen megnézeti a vérnyomását, miért ne mehetne el ilyen kontrollra is néha? Persze, én sem teszem, mert macerás, utoljára egy éve beszélgettem egy ilyennel, akkor sem rólam, de nem lenne rossz.
    Ez az egyik. A másik: én nyitott vagyok mindenre, de ez a mostani bepróbálkozásod nem jött össze. Ettől függetlenül, nem akarlak elszomorítani, ha más, hihetőbb bizonyítékokat prezentálsz, akkor elgondolkodom a dolgon. Az a baj csak ezekkel a cuccokkal, hogy a Dulce-i kóklerség kiderítése is kb. 1 órámba telt. Ez csak egy fotónak a leellenőrzése volt, ami szöget ütött a fejembe.

Mennyi időbe telne minden infó leellenőrzése, olyan infóké, amelyeket lehet, hogy valaki csak poénból, vagy eleve irodalmi, sci-fis ihletésből rak fel az internetre?
    Én most ráértem, de ne csodálkozz, ha valaki visszakézből küldd el téged ezekkel a szövegekkel a diliházba, és nem foglalkozik veled, meg ezekkel a haunebus sztorikkal.