Fúziós kutatások
  • forrai
    #39
    A fúzió bonyolult logisztikai folyamat, amelynek stabilitási feltételei kell, hogy legyenek. Hiszen az átalakulás során a kiinduló anyagok, és végtermékek futószalagszerű cserélődése kell, hogy történjen, olyan környezetben, ahol a folyamathoz szüksége nyomás, és hőmérséklet folyamatosan, időpillanat szünet nélkül megvannak. Enélkül csak létrejön egy pillanatra, utána kialszik. Mint a Földön is.
    Vagy a csillagokban! Mert ne gondoljátok, hogy a dolog úgy történt, hogy a Nap "összecsomósodott", felhevült, és azután mindjárt kitört rögtön a bolondériája! Nem dehogyis.
    A Nap már rég "összecsomósodott", felhevült, és várt, valamire, ami nélkül a tartós fúziója nem indulhatott el.
    Azt lehetne mondani, hogy tüzelt, és a bikára várt, aki őt megtermékenyíti- és lehetőséget ad neki, hogy a tartós, stabil fúziója elinduljon. Hogy folyamatosan meglegyen az ahhoz szükséges hőmérséklet benne. Hogy a tűz fészke létrejöjjön, ahová a kiinduló anyag eljuthat, és a végtermék távozhat.
    Ami nem bomlik, és nem fuzionál többé, mert stabil, mint egy betonrepülőgép! Ami tehát erősebb az acélnál is. És mi az, ami erősebb az acélnál is ilyenkor?
    Hát a vas!
    Ami sem nem bomlik, se nem fúzionál, hanem felhevülve stabilan sugároz.
    Mint a gyújtós a kazánban.
    Valahonnan jött a vas ~8 Mrd évig, amíg eljutott a "fősorozatbeli csillagokhoz", amelyek érdekes módon, szinte egyszerre gyulladtak ki, ~6 Mrd éve!
    Ki tudja ezt az egybeesést megmagyarázni? Honnan jött az a vas? Miféle bika volt, talán maga a nagy Zeusz, aki ily módon megtermékenyítette" a mi napocskánkat is? Aki ettől úgy elkezdett viháncolni, hogy már a kezdeti, instsacioner periódusban megszült egy hatalmas gázbolygót: amit "Anonymus"-nak neveztem, és ami már talán a Tejút halójába lehet, ha fel nem falta egy másik csillag, utána meg még 4-5 gázbolygót. Ugyanakkor ezek miatt a Napocskánk szépen ki is vetette magát, talán az Orion galaxis kar közepéből? Így téve lehetővé a mi sugárzásmentes életünket is.
    A fúzió stabillá tételének ez az egyik feltétele. A Napban zöld színnel mutatja egy fotó a 1x ionizált vastartalmat, amivel teli a Nap.
    Elég csak egy vasat forgatni a tűzben- már attól is létrejöhetne a fúzió.