• NEXUS6
    Láttam egy jó pár részt az eredeti 80 körül készített sorozatból. Ami nagy különbség volt, hogy ott elég intenzíven ment a harc. (Meg persze szerintem az már akkor is elég gagyi volt).

Itt is jó kis bunyók voltak eddig, de közel sem olyan léptékűek mint ott. Ha olyan szintre akarják fejleszteni, akkor még bizony van, lenne 1-2 évad ebben a sorozatban. Ami kevés harcolás eddig itt volt az is nagyon jól volt koreografálva, le a kalappal.

Amúgy szerintem is iszonyú jó karakterek vannak ebben a sorozatban. Persze megmentik a Földet, meg minden, de azért mindenkinek vannak azért kicsit realistább céljai is. Kicsit gatyába rázni a kamaszgyerkőcöt, megtartani a nézettséget, stb. Igazából, ha megnézzük Jack atya volt az aki eddig a főszereplők közül a legtöbbet bevállalt a küzdelemben, hiszen ő a melóját/gyak a saját családját veszítette el. A többi főszereplő jórészt hétvégi terrorista volt, akik folyamatosan vívódtak, hogy meddig mehetnek el, hogy közben még azért megtartsák azt ami nekik maradt.
    Néha persze felbukkannak olyanok is, akik már ezen a döntésen átestek, mert elveszítették a családjukat, de eddig ők rövidúton elhaláloztak általában.

Ehhez képest ez a rész viszont döbbenetesen erős, bevállalós volt.
    Innen gyak újra lehetne kezdeni az egészet.