V (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Szerintem kurva jó rész volt a mostani is.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végre egymásra találtak, ez lesz az igazi Fifht Coloumn. A legjobb pedig, hogy Joshua visszatért, szerintem õ a legmenõbb arc, Lisa-nak meg sokkal jobban állnak a földi ruhák. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Teppik Amon
túlságosan szájbarágós lett a sorozat és hipp-hopp jutnak a jó következtetésre mindenféle vakvágány nélkül 😞 SZERINTEM erõsen zuhan a színvonal.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Victor1103
Nekem ez a 2.09 is tetszett az elmúlt részekben kajak több minden történik mint az egész sorozatban eddig. A bemutató alapján a finálé is ütni fog rendesen.
Most amúgy tényleg vége a sorozatnak?😞 Ne már! Ez is pont amikor beindul? A bemutatóban season finale-t mondanak, nem pedig series finale-t mint a Flash Forward esetében szóval én még reménykedek.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

cylonflatus
Hát ez szomorú...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Narxis
Fenébe...<#sir>

Teljesen biztos, hogy vége a sorozatnak, hiszen elõre megmondták, hogy nyárig be kell fejezõdnie egy új sorozat indulása miatt.

Emellett pedig a story olyan, hogy nem lehet örökké húzni már. Tisztán látszik, hogy néhány rész van csak hátra, és lezárnak minden szálat.
A szervezetlen jelzõvel egyetértek.
Kicsit zavarossá kezdenek válni a dolgok számomra, újra kéne nézni a 2. évadot, talán meg is teszem, ha 9 hónapot kell várni a következõ évadra 😊

Ha jól emlékszem elhangzott, hogy a V-k túlélése múlik a lélek megtalálásán/kiirtásán. Amikor mondták, hogy túl komplex a DNSek én azt vártam, hogy túlfejlõdtek, és most kihalnak, amolyan Asgard módra. Úgyhogy most nem világos a két dolog között az összefüggés.
Amúgy a fejlett DNS mi a fenére jó nekik? ha én lennék Anna nem az lenne életem fõ célja, hogy fejlesszem a fajom DNS-ét. Belegondolva elég értelmetlennek tûnik.
Mondjuk ne felejtsük el, hogy õk nem emberek, ami nekünk értelmetlen... 😄

Marcusnál így legalább értelmet nyert a "Welcome back" 😊

Nem tégla (most már az lesz). Csak szolgálja a királynõket.

Herold
Bazdmeg így lenne ötösöm a lottón, hogy a Marcus tégla.

Narxis
Az már az elsõ résztõl látszik, hogy kevés a pénz, de pl. most 2 résszel több lenne de szóltak utólag nekik, hogy írják át, asszem valami baseball vagy amerikai foci szarság miatt. Így nem lehet normálisan dolgozni, sci-fi pedig tipikusan az a mûfaj ami a látványelemek miatt sok pénzt igényel.

cylonflatus
Az is látszik, hogy megvágták a költségvetésüket. Többször van hiányérzetem, de tényleg több helyen szinte érezni lehet hogy kényszerbõl hagytak ki jeleneteket és írták át a scriptet. Pl Ryan megmenekülése egy jó példa erre: péppé verve és lekötözve ült a szarrá robbanó kecóban, sõt szinte az az egész emelet megsemmisült amikor utoljára láttuk. A következõ rész közepén meg egyszer csak odalép az utcán Jackhez... nem hiszem, hogy ez eredetileg így lett megírva (de ha igen akkor ezért bevések egy fekete pontot az írónak), gyanítom volt még 1-2 akciójelenet odatervezve, ami Ryan szabadulását is megmutatta volna.
Nagyon szorítok, hogy ne lõjék le, és bízom benne hogy ha ez be is következne, akkor legalább a sztorit lezárják.

Narxis
Én így éreztem az SG:U-nál, szar volt számomra de néztem mert SG és jobb mint a semmi, viszont amekkorát csalódtam abban negatív értelemben akkorát csalódtam ebben pozitív értelemben. Amikor az elején mutatják a V logót azzal a hátborzongatóan jó dallammal, ááá még az is iszonyúan tetszik. Azt én is érzem, hogy rányomja a sorozatra a bizonytalanság a bélyegét, valószínûleg nem is lesz hosszú életû de a remény hal meg utoljára. 😊

zmeor
jó azzal egyetértek hogy nincs manapság sci-fi 😊

talán az zavar még, hogy befejezik valahol és utána máshogy kezdik el a köv részt majd azt is befejezik valahol és így halmozódik. Jó nem marad megválaszolatlan kérdés, csak olyan szervezetlen.

+ ami a legjobban nem tetszik az az hogy nagyon látszik hogy nincs berendelve még sok évad. És húzzák vonják a részeket.. nehéz megfogalmazni amit érzek amikor látom 😊

leszarom a konfigod...

cylonflatus
Engem a következetlenségek zavarnak, de hogy nem történik semmi az nem igaz szerintem. Jó kis sorozat ez, bár az elsõ évad után én is mozgalmasabb másodikat vártam (fõleg ahogy az elsõt lezárták). Mindegy, akinek nem tetszik az nézzen Pirx kapitányt, ott minden epizódban életveszély van 😊

és a vetített hátterek pedig visznek mindent... 😄
Narxis
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nekem nagyon tetszik. 😄 Nincs más ilyen ufós de jelenkorban játszódó sori mostanság. 😄

zmeor
megmondom õszintén én azért szurkolok, hogy cancel legyen.. és akkor le van zárva oszt jó van 😄

sorozathoz túl béna, vontatott, semmi pörgés... megnézni megnézem mert érdekel, meg valamennyire tetszik (mindig is érdekelt az ilyen ufós dolog)
csak legyen már vége 😄

leszarom a konfigod...

Narxis
Harcra gondolsz? 😄 Lesz az is szerintem az évadzáróban legkésõbb, de hamarabb is biztos lesznek kisebb-nagyobb összecsapások.

zmeor
ez mind jó! csak nem történt semmi 😄 szal azon kívül hogy beszélgetésekbõl kiderültek ezek amiket leírtál..

amugy tetszik a sorozat, csak jó lenne ha eseménydúsabb lenne

leszarom a konfigod...

Narxis
Naaaa, azért

Jack el fog hidegülni a hadoszloptól szerintem, Erica és Hobbes összejöttek, Tyler megkapta a hiányzó DNS-t, Ryan megtalálta Diana-t és õk is lázadni fognak Anna ellen, én azt várom mikor találkozik Diana Erica-val és akkor összehangolhatnák Anna elleni tervüket, Joshua-nál volt egy utalás, hogy visszatérhetnek az emlékei és/vagy újra érzelmei lesznek, de legdurvább az volt, hogy Anna jobb keze Diana-hoz hû, vagyis õ is lázadó lesz.

Victor1103
Nem volt olyan jó mint a múlt heti vagy az azelõtti rész, de még mindig javuló tendenciában van a sorozat. Ezt onnan tudom hogy most sem volt 3 percenkénti ásítozás😊 Ilyen szinten nekem még korrekt a sori

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

zmeor
semmi nem történt ismét

leszarom a konfigod...

Narxis
Hatalmas rész volt, imádom ezt a sorit.

Erica pedig...<#finom><#szeret><#szeret>

Nocsak, nocsak, a nézettségért mindent 😊
Már várom a következõ részt, hátha Anna is...
Jah, lehet, hogy az Obama beszéd miatt két részt össze kellett vonni 😄

Tyler meg túl sok Sar Treket néz: "Nem akarok érezni", vicces volt, mintha Trip meg T'Pol beszélgetne az érzelemekrõl 😊

Az évadzáróban ellõhetnék Anna és Erica nagy tallkozását: "You killed my children..." Bár ez meg nagyon BSG-s lenne 😊
Herold
Kezdenek beindulni, ebben a részben 2 korábbival felérõ mennyiségû cselekmény történt.

Narxis
Hatalmas rész volt, azért elég sok szereplõ meg lett jelölve mint lehetséges távozó, kivi vagyok, hogy Tyler-el meg merik-e lépni...

tényleg egész jó volt
ezen nevettem 😄
Herold
Jaja, már várom.

cylonflatus
Szinte most kezdõdött és mindjárt vége... 😞 Az Event-et nézi valaki? Márc. 7.-én kezdõdik, ugye? Jó, gugli, tudom...

Klemice
szóval még 3 rész

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

10 részes az évad.
Szia! Mai-t még nem láttam de múlt héten jó volt a vége remélem idén nem vágják rövidre az évadot. Mondjuk Nicholas Lea-t kár volt lemészárolni.
Victor1103
El se hiszem. A mostani rész nekem tetszett. A következõ heti is jónak tûnik. Csak nem beindul végre a sorozat?

Agamemnon
Eddig is tégla volt, hiszen Marcus-al már korábban is beszélt, mindössze nem használták fel komolyabban a V-k.

Herold
Most megint van egy potenciális tégla a csapatban. Nagyszerû... <#zavart2><#idiota>
Azt hiszik, ettõl izgalmasabb lesz a sorozat.

Ijj, elrontottam a spoilerezést 😞

Nem igazán értem, hogy mire volt jó Kyle-t árulóvá tenni. Oda kellett sétálni az épülethez, és megnyomni egy gombot. Ehhez minek kellett Hobbes???
Neki enélkül is megvoltak a saját kis sötét titkai, komolyan ez most mire volt jó?
[/spoiler]
grebber
Egyre jobb lesz ez a sorozat! Kurva idegenek mindig tudnak valakit zsarolni hogy áruló legyen.

Next PC upgrade: 2022

5c0rp330n
tenyleg egesz jo volt, tobb tortent benne kb mint egeszen eddig (az elso evaddal egyutt😊 ). es voltak benne csavarok is, nem az a vegtelenul buta al-drama mint ami eddig volt. ha ilyen lett volna vegig meg jo sorozat is lett volna, mostmar ahhoz kicsit keso.

Biztos az évadzáróra tartogatják 😊
Herold
<#hehe>

Narxis
Na skacok, megkaptátok amit akartatok, felpörögtek az események, harc, dráma és a végén egy csatakiáltással felérõ jelenet. 😄 Mi kell még? Tyler megölésén kívül..

zmeor
kár hogy megint 40 perc idõhúzás volt és 5 perc történés

leszarom a konfigod...

Victor1103
Én csak azt bánom, hogy megint egy kiváló lehetõség kínálkozott Tyler likvidálására és megint nem éltek vele.

jobban tetszett, mint az elõzõ, de azért volt baromság most is bõven
a végén majdnem azt hittem, hogy kitálal, de az másik show lenne..
Victor1103
Én erre a részre most sajnáltam 45 percet szóval csak 5 perces elõretekergetés volt. A legjobb az egészben, hogy ígyis maximálisan képbe voltam a végére mi történt, kivel, hogyan😄 Amúgy tényleg pörgõsebb volt, kövi rész talán megérdemel 45 percet az életembõl

Kicsit mintha felpezsdültek volna a dolgok.
Narxis
Hát ezaz, én is máshogy dolgoznék ha tudnám elõre, hogy úgyis kirúgnak...

MikX
Pont ezaz, hogy az írok sem erõltetik meg magukat...
Amilyen jónak nézett ki ez a sorozat, úgy elrontották.
Kínszenvedve 4x-i megállítással tudtam csak megnézni a mostani részt... áhh...
Pedíg attól, hogy visszafogták a költségvetést attól még megerõtethetnék magukat, csak az látszik, hogy tudják elõre, hogy kasza lesz, így nemfoglalkoznak vele.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85