V (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Most amúgy tényleg vége a sorozatnak?😞 Ne már! Ez is pont amikor beindul? A bemutatóban season finale-t mondanak, nem pedig series finale-t mint a Flash Forward esetében szóval én még reménykedek.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Emellett pedig a story olyan, hogy nem lehet örökké húzni már. Tisztán látszik, hogy néhány rész van csak hátra, és lezárnak minden szálat.
Kicsit zavarossá kezdenek válni a dolgok számomra, újra kéne nézni a 2. évadot, talán meg is teszem, ha 9 hónapot kell várni a következõ évadra 😊
Ha jól emlékszem elhangzott, hogy a V-k túlélése múlik a lélek megtalálásán/kiirtásán. Amikor mondták, hogy túl komplex a DNSek én azt vártam, hogy túlfejlõdtek, és most kihalnak, amolyan Asgard módra. Úgyhogy most nem világos a két dolog között az összefüggés.
Amúgy a fejlett DNS mi a fenére jó nekik? ha én lennék Anna nem az lenne életem fõ célja, hogy fejlesszem a fajom DNS-ét. Belegondolva elég értelmetlennek tûnik.
Mondjuk ne felejtsük el, hogy õk nem emberek, ami nekünk értelmetlen... 😄
Marcusnál így legalább értelmet nyert a "Welcome back" 😊
Nagyon szorítok, hogy ne lõjék le, és bízom benne hogy ha ez be is következne, akkor legalább a sztorit lezárják.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
talán az zavar még, hogy befejezik valahol és utána máshogy kezdik el a köv részt majd azt is befejezik valahol és így halmozódik. Jó nem marad megválaszolatlan kérdés, csak olyan szervezetlen.
+ ami a legjobban nem tetszik az az hogy nagyon látszik hogy nincs berendelve még sok évad. És húzzák vonják a részeket.. nehéz megfogalmazni amit érzek amikor látom 😊
leszarom a konfigod...
sorozathoz túl béna, vontatott, semmi pörgés... megnézni megnézem mert érdekel, meg valamennyire tetszik (mindig is érdekelt az ilyen ufós dolog)
csak legyen már vége 😄
leszarom a konfigod...
amugy tetszik a sorozat, csak jó lenne ha eseménydúsabb lenne
leszarom a konfigod...
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Erica pedig...<#finom>#finom><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
Már várom a következõ részt, hátha Anna is...
Tyler meg túl sok Sar Treket néz: "Nem akarok érezni", vicces volt, mintha Trip meg T'Pol beszélgetne az érzelemekrõl 😊
Az évadzáróban ellõhetnék Anna és Erica nagy tallkozását: "You killed my children..." Bár ez meg nagyon BSG-s lenne 😊
ezen nevettem 😄
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Azt hiszik, ettõl izgalmasabb lesz a sorozat.
Nem igazán értem, hogy mire volt jó Kyle-t árulóvá tenni. Oda kellett sétálni az épülethez, és megnyomni egy gombot. Ehhez minek kellett Hobbes???
Neki enélkül is megvoltak a saját kis sötét titkai, komolyan ez most mire volt jó?
[/spoiler]
Next PC upgrade: 2022
a végén majdnem azt hittem, hogy kitálal, de az másik show lenne..
Amilyen jónak nézett ki ez a sorozat, úgy elrontották.
Kínszenvedve 4x-i megállítással tudtam csak megnézni a mostani részt... áhh...
Pedíg attól, hogy visszafogták a költségvetést attól még megerõtethetnék magukat, csak az látszik, hogy tudják elõre, hogy kasza lesz, így nemfoglalkoznak vele.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85