• CyrSyS
    Mindenki egymást püföli csak azért mert mindenki mást szokott meg! Részemről nem értek nagyon a linuxhoz de én speciel a Fedora disztribúciót szimpátiázom. Ubuntu valóban egyre népszerűbb, többoldalú pozitív felhasználó visszajelzések emelik a magasba de tudnék mondani nála jobb rendszert is amit bárki használhat. Puff. Windows-t valóban nem kell szidni (főleg a linux guruknak nem szabadna akik hajlamosak rá persze) hiszen piacvezető és minden kezdőnek a legoptimálisabb a számítástechnika tanulására (alapvető rendszer-és szoftverkezelés elsajátítására). A legjobb ha mindegyikhez kellő szinten ért valaki. Örüljön neki de ne ássa el azokat akik csak az egyik világát ismeri a rendszereknek. Jó nyilván ha háttérismeret nélkül ócsárolnak valamit az hasztalan más indokból tesz.

Blavek: Végzettséged, kreativitásod becsülöm, lehet én nem vagyok ennyire jártas/tapasztalt bizonyos dolgokban mint te..DE! Rajtad kívül vannak tapasztaltabb rókák is (főleg a számítástechnikai aspektust megcélozva) ezt fogadd el. Igaz a betűkből ez nem derül ki mit tud és én nem papolok csak véleményt nyilvánítok. Én pedagógiával foglalkozom és egy szálkás dologra lettem figyelmes lehet tévedésből: "pszichológiát tanultál!" Hol? Azon a szakon ahol végeztél? Érdekes hogy Matematika és fizika szakon pszichológia is van...Erősen meglepő. Lehet tévedek ismétlem, ez nem kötekedés. Másik dolog ami hát a "semmi közöm hozzá" kategória de megjegyzem hogy egy kissé sugárzik belőled a "na én értek hozzá na ezt figyeljétek majd én megmutatom, vágom a dolgokat" megnyilvánulás. Persze a legnagyobb tiszteletem hogy értesz sok mindenhez. De most pszichológiailag ( ha már értesz hozzá) ki a bánatot akarsz meggyőzni pl azzal hogy írtál egy fizika könyvet (aláírásod). (tanári kacaj részemről)
    Megjegyzem a matematika könyv írása szerintem a világ legegyszerűbb dolga a XXI. században, ugyanis a képletek lophatóak bárhonnan csak a körítés lehet más. Tehát ha kötekedni akarok, azt mondom hogy jó ok írtál egy könyvet ezt én is meg tudom írni.

Elnézést az OFF-ért!