• richi105
    Ez azért jó ötlet a Canonical -tól mert mindent meg akar adni a felhasználóknak, hogy segítséget kérjenek. Miért is egyszerűbb ez, mert valaki egy problémát már megoldot vagy írt egy script -et és megossza velem nem kell nekem is végig kínlódnom a dolgot. Azért az Ubuntu csapat nagyon nagyot alkotott ezt nem szabad elvenni tőlük, hogy valaki a Linux -ot itt le akarja járatni. A Debian alapokra épülő rendszer ami talán a legjobban őrzi a Linux szellemiségét egy olyan operációs rendszeré nőtte ki magát pár éve ami a Linux -ok közt is meghatározó ahol azért elég népes a tábor.
    Én köszönöm a Canonical -nak, a rengeteg fejlesztőnek és fordítónak a fáradságos munkát és itt nincs megállás hisz most jött ki a 9.04 és már készül a 9.10 hisz félévente ki jön egy másik verzió.
    Mindig meg tudnak lepni néhol apróságokkal sokszor nagyobb fejlesztésekkel, de ezért nem kell fizetnem és mióta a Linux része az életemnek sok mindent másképp látok a számítástechnikába és az életbe is. Arra sarkalt, hogy új dolgokat tanuljak más szempontokat számításba vegyek és más szemszögből nézzek dolgokat persze ez most ott tart, hogy tanulom a rendszert folyamatosan. De ez nem baj rengeteg segítségem van az Internet-en a sok fórumozó és felhasználó. Ezért is örülök ennek a tárhely dolognak ha valaki nagyobb tudású megosztja velem majd a tárhelyét és a tudását az nekem csak előnyel jár. Szerintem jó ötlet!