• Athlon64
    #157
    Igen. Ez egy érdekes dolog számomra. Én Commodore16+ -al kezdtem. A rendszer váltás tájékán kaptam, de már akkor az Amiga volt a menő. Grafikus feülette indúlt a masina. Később lett egy 286-osom. Akkoriban még csak a Win3.1 volt amit én úgy utáltam hogy csak na, mert a játékok mind DOS-ba voltak és így az ablakok csak bohóckodásra voltak csak jók. Már csak amiatt is mert az 1Mb RAM-ommal örökké elégedetlenkedett...

    Én azt tudom mondani, hogy az MS pályafutása során GUI-s OS terén kettő olyat alkotott amit én szerettem használni és nem volt vele sok baj. Az egyik a Win98 a másik meg az XP.

    Ami a Linux-okat illeti. Szóval fejlődnek elég szépen. És ingyenesek ill. amit biztosan tudok hogy ingyenes 100%-ig (magán, cég, OS tovább fejlesztés)azaz Ubuntu.
    Ez bizony egy komoly projekt és ahhoz képest, hogy 2004-ben indult, most már ott tart, hogy az arányokat nézve most már többször vagyok Ubuntu-ba mint XP-be.

    És ami a klikkelgetős géphasználatot illeti, nekem igenis igényem van rá! Én nem szeretek kódokat írogatni. Na persze a rosszul vagy gyengén konfigurálható progikat se szeretem.