• Sanyix
    #156
    Na már megint a tipukus 0 bites winen nevelkedett logikát nélkülöző, csak előre betanult dolgokra képes emberkék ubuntu szapulása:
    -hogy van az hogy nálam nem fagy, és hogy van az, hogy a 0 hozzáértésű apám 2 éve használja? Ja igen egyikőnk se próbál admin jogokkal win-es drivereket telepíteni linuxos fájlokba copypasteléssel, vagy egyszerűen mondjuk kitörölni az etc mappát :D na meg nem próbálunk meg egetrengető marhaságokat csinálni vele, csak mert azt hisszük ez egy vindóz verzió

    -sok agyhalott hülye barom a függőségekről beszél. A legnagyobb szopacs ezzel az, hogy winen IS vannak ugyanúgy függőségek, és még ismered is. Telepítsél .net-et-et, telepítsed a visual c runtime-okat, stb. Na az micsoda??? Függőség bazmeg! Na és ki találkozott olyannal, mikor egy wines program kiírja hogy xy.dll pl msvcr71.dll hiányzik? Szerintem mindenki. Na az micsoda? Függőség megint!
    És milyen az amikor a vista újításakén bejött 0 hibaüzenet kiírja hogy nem indul a program? 90% hogy függőség, elő a dependency walker, és keresgélni milyen libraryk kellenek! Jah a dependency walker is m$ cucc, winre. Házi feladat rákeresni szótárban a dependency-re...
    A fos linux aminek pofátlan módon szintén vannak függőségei, meg azt csinálja, hogy a csomagkezelő automatikusan letölti mindet... source fordításnál meg kiírja mi hiányzik, guglival rákeresve meglesz.
    De igen szapulni kell egy olyan kezelő rendszert(linuxé) ami jobb, és közben példálózni egy olyan rendszerrel ami ebben sokkal rosszabb, és le van maradva, mert az illető még ahhoz a rendszerhez sem ért aminek a fanja...

    -nehéz használni, paranccsor szöveg. Hát az a véleményem, hogy aki egy ubuntut nem képes használni, annak az agyával komoly gondok vannak. Kis józan paraszti ész és egy csöpp logika kell hozzá, ami épeszű embernél megvan. Paranccsor van winben is! JAAA hogy nem kötelező használni? Mint ahogy ubuntun sem? Szét kéne hackelni a rendszert? Azt mondod winen akkor sem kell paranccsor? HAZUDSZ!

    -nem megy az 50 éves ulánbátorban gyártott tv/hangkártyád? Szar a linux! Nem megy más windózon? A gyártó a szar ugye...
    Szinte biztos hogy minden elterjedt, márkás hardver megy linuxon, max a gagyi szar noname cuccaid nem. De ha nem megy, az sem a linux hibája, hanem a gyártóé.