• xNoodlex
    Gyúrok gyúrok, de olvasd már el, hogy te mit írtál pls.
    "Hát ez szerintem nagyjából nem igaz. Bár a Windóz sokkal inkább köszönheti vezető helyét annak, hogy az emberek többsége ezt hiszi, hogy így van!"
    Félkövérrel kiemeltem neked (ha esetleg nem vennéd észre), hogy te a vezető helyről írtál, felhasználóbarát felületről szó se volt nálad. Te inkább a szövegalkotásra gyúrj, mert úgy tűnik nem arról írsz, amire gondolsz.

Nem vágom, hogy az emberek miért a 20-30 ezres Windowst veszik meg, ha ott van az a csoda jó, kiváló felhasználóbarát felülettel rendelkező Linux, ami ráadásul ingyenes!! A magyarok, akiknél az 5%-os akciós termék átlagban 2-3 perc alatt fogy el a polcokról, mégis a Windowst használják... Tudom, tudom, a marketing. Engem nem érdekel a marketing, ki is kipróbáltam a Linuxot és kb. 2 napig volt fent, egyáltalán nem tetszett semmilyen szinten, pedig valamennyire még értek is a gépekhez, viszont elképzelem, hogy az "1 bites júzerunknak" mennyire jönne be. Lényeg, hogy vannak okos emberek is, mint te, akik tudják mi a jó.

Amíg lesznek "1 bites júzerek" teljesen mindegy, hogy milyen OS-t használnak, ugyanúgy tönkre tudják vágni a rendszerüket. Inkább azt kéne megtanítani, hogy hogyan védekezzen a vírusok ellen Windows alatt.. Persze ha sok hozzád hasonló próféta lesz, egyszer akár átállhatunk normális rendszerekre is.