Te, minősítgetések nélkül nem megy az érvelés? Nagyon gáz! :D
Nem nehéz a felfogásom, tisztában vagyok azzal, hogy néhány játék megy OS alatt. De gyere már, multizzunk egy Riddick-el, egy Grid-el, és még sorolhatnám az elmúlt év legnagyobb premierjeit, amikről igen csak lemaradnék, ha OS geek lennék, aki azt hiszi, hogy azért faszagyerek, mert kisebbségből sikítozik a többségre, hogy azok milyen köcsögök. :D
Engem nem érdekel, hogyan lett az MS. Ha pedig bevásárolt DOS-ba, akkor bevásárolt, jól tette, kurva jó volt a helyzet felismerése, rohadtul beszopatta a többi hülye teszetosza alakot. Ez mitől probléma? Ez olyan, mintha valaki azért lenne egy rohadék, mert okosabb a többinél. :D Márpedig az okosabb az életképesebb, ennyi, ez az életben nem fog változni, ha nem szoksz hozzá, fonj magadnak egy kötelet és írj egy búcsúlevelet akinek akarsz. :D
Lemutyiztak és háttérmegállapodtak több millió későbbi felhasználóval? :D Jól nyomod vazeg. Tudod, van egy SZABAD PIAC. Ahol a kedves vásárló dönt. Mindenki hulla szabadon dönthet, hogy mit használ oprendszernek. Ja, tudom, agymosottak, meg titkos chippeket adnak be nekünk csecsemő korunkban, amik befolyásolják a gondolatvilágunkat és bele van égetve hogy MS... :D
A vásárló pedig az alapján dönt, hogy melyik termék felhasználóbarát. Ezek szerint az OS-ek nem azok, mert kábé mindenki, de a túlnyomó többség rohadt vastagon szarik az OS-re és kész és választja a felhasználóbarátibb, tehát profibban megalkotott Windows rendszereket. :) Az OS meg így járt.
Szarok a win alapjai? Köszi, hogy felvilágosítottál, sajnos erre nem sikerült rájönnöm az utóbbi egy évtizedben, mert mindig totál meg voltam elégedve azokkal az MS rendszerekkel, amiket használtam-használok. De most hogy mondod, tényleg, tök szar win alól dolgozni, netezni, játszani, multimédiázni, tiszta gyötrelem az egész. :D Hát kurvára nem az. Sőt, egyszerűen fantasztikus módon szolgálja ki az embert egy MS rendszert, na, ezért nem érdekel kábé senkit a háttérbe szorult OS-ed, ami persze a gonosz bilgétsz miatt szorult háttérbe, egyébként meg egy rohadt zseniális, galaktikusan embertelenül hipiszupi op, de csak a elenyésző számú istenzsenik képesek meglátni benne az egyedülálló fantasztikumot. :D
Még mindig nincs leírva, hogy miben tud többet egy OS, mint egy Win. Konkrétumokat kérek, nem ilyen szart, hogy stabilabb meg nincs benne annyi hiba. Az én rendszereim mindig stabilak voltak és nem kellett szélmalomharcokat vívnom a hibajelenségek garmadájával, szóval ez egy baromság. Ha nálad voltak ilyenek, akkor csak a ti hülyeségeteket tudom visszamondani: Nem értesz hozzá, oszt csá! :D
Várom a választ: Miben nyújt többet egy OS mint egy Win?