• padavanHUN
    Hát nézd, van ez így. Most kérjen elnézést a MS, amiért a semmiből volt pofájuk egy világcéggé válniuk? Miért nem volt vetélytársuk? Ennyire szar volt mellettük mindenki? Úgy csináltok, mintha az MS egyszer csak hopp, lett volna a nagy semmiből, és totál gigacégként indult volna. Hátafaszt. Az ő történetük klasszikus amerikai sikertörténet: A semmiből lettek ők a minden. Ja, hogy a többiek nem tudták tartani a tempót? Tökre így jártak, nem? Úgy is mondhatnám: Győzött a jobb.

Ez arra emlékeztet, amikor Sumi és a Ferrari uralta az F1-et és rengetegen azért utálták mert a többiek esélytelenek voltak mellettük. Az eszükbe nem jutott, hogy talán azért került a többi csapat ilyen helyzetbe, mert nem tudták tartani az iramot, és így jártak. Miért, mit kellett volna csinálni? Megállni 1990-ben és átadni minden fejlesztést, százmilliós projectet az OS-nek, hogy tessék ingyen srácok, ha már agyon bénázzátok magatokat, akkor majd mi segítünk hogy legyen konkurenciánk? :DDDD

Egyetlen esetben indkolt bármilyen konkurencia jelenléte bárhol: Ha képesek felvenni a kesztyűt az éllovassal. Ha ez nem megy, akkor szopóka nyalóka van, méghozzá totál jogosan. Érdekes, hogy az emberek kurva nagy részét kicsit sem csábítja az OS. Pedig nincs ott mindenki mögött Mr. Gates egy atompuskával a kezében...

Én nem rúgdosok senkibe, a homerekkel való hasonlatom pedig totál lefedi a szitut. Jobb OS szabványok? Ingyen? És mégsem kell senkinek? Ez hogy lehet?

Ja és még mindig várom az érveket: Mivel tud többet egy OS mint egy Windows? A kérdést már korábban is feltettem, de valahogy nem jött válasz. Szerintem a Windows okosabb, mint egy OS, hiszen tud valamit, amit az OS nem: Játszani lehet rajta. Ráadásul az OS összes más tulajdonásága megtalálható egy Windows rendszeren. Szóval nem értem, hol itt a gond.