• padavanHUN
    Az MS hibája, hogy egy saját terméket - DX - levéd és azt a maga javára fordítja? Ne már... Ha te kitalálsz valamit, amivel rohadt sokat lehet kaszálni, akkor mit fogsz tenni? Rohadt sokat kaszálsz, vagy átviszed OS-be, hogy tessék gyerekek, ajándék? Ez egy ilyen világ, főleg az üzleti része. Az OS scene miért nem talál valamilyen módot vagy technikai lehetőséget arra, hogy egyenértékű játékplatformmá tegyenek egy Lint? Te tudod a választ? Mert én nem. És senki ne mondja nekem, hogy lehetetlen összehozni a dolgot, akár új szabvány bevezetésével, akár egy olyan keretrendszerrel, amit mondjuk full ingyen adnak a készítők kezébe. (mert ugye az OS eleve ingyen dolgozik, bár már itt is megjelentek a fizetős dolgok, ha jól tudom) Szerintem meg lehetne csinálni, csak hát az OS scene nem erre orientált. Ők mindig is amolyan alterosok akartak lenni, különbözni a nagy tesótól és verni magukat mint elnyomott kisebbség, mint a homoszexuálisok a parádén, hogy fújjolhassanak a többségre. :D Persze nem, nem ilyen előre kigondoltan, de végül is ez lett belőle, nem? Nézzük meg ezt a topicot...

Azt nem értem, hogy az OS arcok miért jönnek fel minden W7 meg Vista hírnél, mint a talajvíz, hogy aztán nekiálljanak óbégatni, hogy jajjjj, az emes az armageddon elhozója, de hülye, aki vindozt használ és ők milyen rohattfasza gyerekek amiért OS-ük van? Ez mi a fasz? Hol a liberális felfogás, a szabad piaci szellem ilyenkor? Mit zavarja őket a win, ameddig rohadt sok lehetőségük van kiélni magukat hetvenezer féle OS-el? Ezt komolyan nem értem.

"Egy vindóz annyit tud adni mint egy os rendszer, sőt inkább kevesebbet. A különbség annyi hogy a vindóz egy szarból épített vár (a szarból nem lehet várat építeni hasonlatra alapozva), az m$-nek sikerült."

Azért ezt támaszd már alá kérlek, tényleg kivi vagyok, milyen érveket tudsz ezzel kapcsolatban csatasorba állítani. Mit tud többet egy OS mint egy W?