• Indigo
    Mivel PC-n többen vannak olyanok, akiket csak annyira érdekelnek a játékok, hogy letöltések azt játszanak vele egy kicsit, ha már lehet
    Ha már lehet ingyen, ugye? Minek fizessél érte, ha ingyen letöltöd és kijátszod? Ezért mondom, hogy hozzáállás kérdése.

meg letöltik mielőtt megveszik, lehet csak később veszik meg, stb..

Lehet, de te ezt nem tudhatod. Nem azzal van a baj, hogy letölti valaki "tesztelni", hogy elindul-e a gépén, vagy hogy tényleg olyan-e, mint a demó, vagy az értékelések. Hanem hogy kiélvezi, kiírja lemezre pár forintért, de egyébként baszik áldozni rá...

És azt tudod, hogy ebből hányan veszik meg utána, hányan törlik le egyből, hánynak el sem indul a gépén?

Meg hányan játsszák végig, esetleg multiznak vele, meg kiírják hogy később újra elő tudják venni...

Ha nem lenne konzol, akkor azok PC-n vennének játékokat, akik megvennék a játékokat. Milyen alapon mondod, hogy pc-n nem vennék meg, mikor olcsóbb.

Nem mondtam azt, hogy aki konzolon megveszi, az nem venné meg PC-re, valamit megint benéztél. Azt állítottam, hogy PC-n magasabb a warez aránya, azok miatt az ingyenélők miatt, akik így gondolkoznak, mint te. A csökött agyaddal már nem futja másra, csak a mondandóm kiforgatására?
    És amúgy mivel van konzol... és mivel prioritást élvez a PC-vel szemben... épp azért, amit már ezerszer leírtam... Kár is feszegetned ezt a dolgot, mert már nincs "mi volna ha", csak következmények vannak.

ugyan úgy megérte volna nekik, ha egyidőben kiadják pc-re is, jól.

Több oka is lehet, hogy a PC-s verziót késve adták ki. Pl. hogy a kiadó úgymond tökön szúrja magát, nem törekszik arra, hogy a befektetett pénzt és munkát a lehető legjobban kamatoztassa. Ezt állítod te, és ez ugye nagyon életszerű... De az is lehet, hogy közrejátszik az is, amit már előzőleg leírtam...

Még olyan ismerőseim is, akik SOHA nem vettek még játékot!

És azóta hányan vették meg az ismerőseid közül?

A kiadók látnak elég pénzt pc-n is, különben nem adnának ki már egyet sem (ha nem érné meg).

Még az a szerencse, hogy vannak akik PC-n is hajlandóak játékra áldozni, különben mihez fognál, ha megszűnne a warez? :)
    És megint a rossz hozzáállás és a félremagyarázás... Tudod, ha vállalkozó vagy, és termelsz vagy szolgáltatsz valamit, akkor nem azért dolgozol, hogy éppen megtérüljön az anyagköltség és éppenhogy ne halj éhen, hanem hogy haszon is legyen, aminek egy részét elrakod, másik részét visszaforgatod, hogy még többet és jobb minőségben tudj termelni... Mit szólnál, ha a termékeid (akár szoftvertermék) egy részét folyamatosan ellopnák, és azt kapnád az arcodba, hogy "dehát még nem haltál éhen, és még dolgozol"?

Cigány mentalitás akkor lenne, ha azt mondanám, hogy soha nem fogják megvenni, de úgyis megszerzik.

Pedig éppen ezt állítottad az ismerőseid kapcsán, hogy nem vesznek játékot, mert nincs rá pénzük, de azért jogot formálnak rá, tehát megszerzik.