• Molnibalage
    Nem a jogrendszer bonyolult te... az internet szabadságát korlátoznák bármilyen módszerrel, amit nagyon sokan elleneznek.

Akkor talán csak azt nézd meg, hogy a tulajdon megfogalmazása milyen nehézsgéekbe ütközik. Szép az elv, hogy a jogrendszer kövessel le a technikát, de az sem lesz könnyű. Egyesek gyerekesen egyszerűen látják a világot. Nem tudom, hogy hány éves lehetsz, de ez a posztjaid alapján. max. 21...

De akkor néhány módszer a warez csökkentése ellen: olcsóbb játék (megjelenéskor is), több igényt és sokáig kielégítő játék

És ennek hol felel meg a játékok 99%-a? Csak az olyan játék tartós aminek igazán nincs határozott vége vagy valamit szimulál. Jellemzően repszimek (dinamikus hadjárattal), stratégiai játékok és menedzser játékok ilyenek. Egy FPS vagy a legjobb RPG is véges.

Az RPG viszont kitolható azzal, hogy modul rendszerű. Bármilyen szép és nagyszerű pl. A Gothic 3 végigtolod az összes karakterrel az összes úton és vége. Az NWN és NWN2-őt nézd meg. A játék félig átíható és kibaszott jó modok és játszható történetek vannak hozzá.

[i]Lassan kivételnek számítasz ezzel. Általánosságban beszéltem, azokról akik vettek konzolt. Legtöbbjük korábban PC-s vásárló volt.[/i]

Biztos viccből készül CIV V, Figher Ops (hardverkulccsal, de ez a "majd egyszer készen lesz" kategória...), Arma2, stb. Tudod a felnőtteknek erre van igényük nem azokra a szarokra amiket nagyrészt kiadnak. URL=http://forums.frugalsworld.com/vbb/index.php]Csekkold az átlagéletkort.[/URL] Gyakrolatilag az eltelt évek számával nő. Mikor regeltem akkor 36 év volt, de az majd 3 éve volt.

Nemazért, hanem mert konzolra kell fejlesszék elsődlegesen. Kisebbek az igények, kevesebb a lehetőség, gyorsjátékokat fejlesztenek, amiket lehet eladni és venni a következőt. Egyszerű, szép, filmszerű.

Lehet, hogy ez a 10-18 év közöttieket lekötik, de ők a szüleiktől függenek. A komolyabb vásárlórétegnek 23-60 között igenis felnőttes játékok kellenek történet szintjén és cselekmény szinjén, de megfelelő nehézséggel. Brutális, véres, fekete humor, szex, ami csak belefér. Ilyen volt asszem (én nem toltam) Max Payne, Bloodrayne, stb. Őket nem feltétlenül a csilvili grafika érdekli, hiszen mikor fiatalok voltak nem ehhez voltak szokva. Örülnek ha van, de nem létszükséglet.

A másik véglet igény a hardcore szimuláció.

Nekem nem az egyediség számít, hanem az, hogy végre egy közel realisztikus, nagyobb szabadság és sok lehetőség legyen 1 játékban. Alapnak kéne legyen PC-n a sok beállítás, módolási és bővítési lehetőség.

Lásd fent. Legyen nyílt és moddolható a kiadott termék. Ez igaz RPG vonalon az NWN-re és A CIV IV részben. Az A jövő szimulátorai mind ilyenek és stratégiai játékai is valszeg (nem RTS, az RTS az nem stratégia, csak annak csúfolják...)