• Molnibalage
    Ha jól értelmeztem, ti azt állítottátok, hogy a warez miatt kevesen adnak ki pénzt a játékokra, ezért gyengébb minőségű játékokat készítenek. A gyengébb minőségű játékokat viszont nem fogják menni, ergo csődbemehet a piac.

Mit értesz minőség alatt? A grfikát vagy egyedi játékmenetet? Mert pl. a Crysis is erről szólt. Alapvetően semmi újítás nincs benne csak szép. Kész, passz. Nem mer kockáztatni az ember, csak a 10 éve meglevő ugyanazt a trendet követik. Ettől minimálisan csak a II.Vh-s FPS-ek térnek el, de azok is messze vannak az ember szimulátoroktól...

Hiszen ti mondtátok, hogy nem kell a szarokat megvenni. De warez eddig is volt, mégis fejlődött a játékipar.

Nézd már meg a sebességet könyörgöm! Évek óta semmi egyedi nem jelent meg. A nagy nevű szériák x-edik része jelenik meg és alig van valami egyedi gyöngyszem, vagy pl. jó kis point&click... Miért? Mert a warez miatt nem kockáztatnak, mert ha jól sikerül akkor meg letölti a sok kis gyökér. Én konkrétan hardverkulccsal adnám ki a gammákat. Ma már párszáz forint egy olyan.

Én meg azt, hogy warez ugyan olyan mértékben van jelen, mint eddig

Meg be vagy rúgva. Lassan ma már az az általános, hogy filmek és játékok a megjelenés előtt kiszivárognak. Hol volt ilyen 5-10 éve?

- és eddig is fejlődött a játékipar (ezt ti is belátjátok), csak most legtöbben konzolon vesznek játékokat, mivel oda csalták a vevők nagyobb részét (only konzol játékok, késleltetett kiadás - és PC-re készítés titkolása a kiadás utánig, optimalizálatlan és igénytelen portolás, pc kihasználatlansága, és különböző téveszmék terjesztése, hogy pc nem alkalmas játékokra már, nem tudná elfuttatni ezt+azt, stb.).

Leszarom a konzolt barátom magas ívben. Soha nem lesz rá normális stratégia, RPG, point@clik vagy repszim. A csilvili villogós szarságok nem érdekelnek.

Jah egyébként persze, konzolon kicsivel többen vesznek, mert kockázatosabb a warez rajta, meg nem is kell félni, hogy nem fog elfutni...

Kivéve amikor nem. Halottam már híreket játszhatatlan szarokról konzolon is. Mondjuk PC-n is terjed ez a betegség.